Paweł - ocena (1) Super. Polecam pełen profesjonalizm. Paweł Bartek - ocena (1) Polecam - najlepsza miejsce w 3mieście. Bartek Pacjent - ocena (1) Panie na recepci sympatyczne chodź od jednej czarnowłosej czuć wywyższanie... Pacjent
Dree - ocena (1) Polecam! Chyba największy wybór opraw w Gdańsku. Świetna i zawsze pomocna... Dree K - ocena (1) Pan Sebastian jest niezwykle kompetentnym doradcą, posiada rozległą wiedzę na... K Amelia - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Duży wybór oprawek. Wszystkie salony wyglądają bardzo... Amelia Michał - ocena (1) Ceny odklejone. Test uszczelki pod głowicą, 10 min pracy mechanika (lacznie z... Michał Agnieszka - ocena (1) Paznokcie zrobione z najwyższą dokładnością. Polecam Agnieszka Krzysztof - ocena (1) Zleciłem odbiór tablic rejestracyjnych i dowóz do domu. Wszystko zgodnie z... Krzysztof Jerzy - ocena (1) Kwiaciarnia Imbir to absolutny strzał w dziesiątkę! Powierzyłem im... Jerzy Kamil - ocena (1) Kwiaciarnia Imbir to prawdziwa perełka! Piękne, świeże kwiaty, starannie... Kamil P i A - ocena (1) Polecam Biuro Nieruchomości Castle. Współpracowaliśmy z Panią Pauliną przy... P i A Adam Kolasa - ocena (1) W sprawie o rozwód z nieorzekaniem o winie, jak najbardziej polecam... Adam Kolasa Adam - ocena (1) Super miejsce, polecam. Adam Agnieszka - ocena (1) Natalia jest cudowna osoba i profesjonalistką w każdym calu. To była... Agnieszka Justyna - ocena (1) Bardzo pyszne torty, a sernik z migdałami (biały, okrągły) najlepszy na świecie! Justyna Marzena - ocena (2) Od kad jest nowa Pani ( kiedyś juz pracowała bo ja kojarzę) to od razu lepiej... Marzena Emila - ocena (1) Zawsze wszystko świeże i pyszne Emila Ziemowit - ocena (1) Bardzo szeroki asortyment opraw męskich i młodzieżowych.Ciekawa i przyjazna... Ziemowit Ziemowit - ocena (1) Ogromny wybór opraw okularowych.Każdy znajdzie tu coś dla siebie.Bardzo polecam. Ziemowit