Dorota - ocena (1) genialne wyroby Dorota Łukasz Sosnowski - ocena (1) Potrzebowaliśmy na cito logo fundacji avocado dowiozło je jeszcze szybciej... Łukasz Sosnowski Tomasz - ocena (1) mega dobre pieczywo Tomasz
milonito - ocena (1) Doskonałe pieczywo, warte swojej ceny. Chleb poranny smakuje tak jak chleb z... milonito Rafał - ocena (1) Bardzo smaczne pieczywo super wyroby cukiernicze polecam . Sam robię zakupy Rafał Ania - ocena (1) W piekarni Pana Ryszarda obecnie kupuję pieczywo tylko okazjonalnie,... Ania Marcin - ocena (1) Bardzo dobre, ręcznie wypiekane Marcin Marta - ocena (1) Polecam tą cukiernię, zawsze wszystko świeżutkie, nie za dużo cukru. Piękne... Marta AK - ocena (2) Bardzo dobre, zdrowe pieczywo. W bonusie przemiła obsługa i niepowtarzalny... AK Jj - ocena (1) Super. Bardzo miła obsługa. Dużo różnych nowych ćwiczeń. Jj Adam - ocena (1) Rewelacyjna obsługa! Skorzystałem z usług serwisu oryginalny smsunga i jestem... Adam Luka - ocena (1) Pełen profesionalizm , od mdiagnozy az po wydanie samochodu. Zawsze pełna... Luka Kazimierz - ocena (1) Profesjonalnie wykonywane zabiegi, dopasowane do potrzeb pacjenta usunęły... Kazimierz Joanna - ocena (2) Odradzam korzystania z usług tej firmy, niesolidna, spóźnia się na umówiony... Joanna Marta - ocena (4) Chciałabym wyrazić swoje głębokie rozczarowanie usługami świadczonymi przez... Marta Jola - ocena (1) Polecam , punktualnie i na czas, profesjonalne podejście do klienta, wszystko... Jola Maciej - ocena (1) Polecam ten warsztat ! Ceny adekwatne do poziomu wykonanych napraw , całej... Maciej Żaneta - ocena (1) Szczerze polecam, kontakt bardzo dobry. Sprawdzenie auta tego samego dnia co... Żaneta Sandra - ocena (1) Polecam ! Kupiony dom spełnia moje oczekiwania, bardzo przystępne ceny, do... Sandra Grzegorz - ocena (1) Ewa to trenerka z ponad 20-letnim doświadczeniem. Przekłada się to na jej... Grzegorz