Mareczek - ocena (1) Obecna sytuacja związana z wodami opadowymi i gruntowymi z tzw. ogródków... Mareczek Magdalena - ocena (1) Pełen profesjonalizm i uczciwość, konkurencyjne ceny, szybka realizacja i... Magdalena Krzysztof - ocena (1) Współpraca z Panią Angeliką to czysta przyjemność. Zaangażowanie i pełen... Krzysztof
d.m. - ocena (1) Agencja Partnerzy to zdecydowanie najlepszy wybór, jeśli chodzi o sprzedaż... d.m. MWisniewska-Janus - ocena (1) Jesteśmy zachwyceni jakością usługi. Umówiliśmy się sprawnie, konkretnie, Pan... MWisniewska-Janus Manna - ocena (1) Pan doktor otwarty i zainteresowany pacjentem, jego stanem i oczekiwaniami co... Manna Michu - ocena (1) Super kanapeczki. Oocja z żeberkami pycha:) Michu Anna Turostowska - ocena (1) Jestem z mężem bardzo zadowolona z pracy tej firmy. Na wstępne oględziny oraz... Anna Turostowska Oskar - ocena (1) Terminowość, doświadczenie i efektowne działania to cechy, które najlepiej... Oskar Ewelina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu, praktyczna wiedza w prostym wydaniu. Hasła... Ewelina Kasia - ocena (1) Przepięknie wykonany makijaż permanentny brwi, profesjonalne oraz bardzo... Kasia Przedszkole 17 w Elblągu - ocena (1) Firma Decolan z Gdańska , wykonała usługę położenia podłogi -wykładziny PCV w... Przedszkole 17 w Elblągu Magdalena - ocena (1) Wiedza, doświadczenie, staranność, dokładność i wreszcie serce - Dominika... Magdalena Marek - ocena (1) Polecam serdecznie pośrednika Macieja Domańskiego, dzięki jego pomocy mój... Marek Kasia - ocena (1) Podziękowania dla Pana Macieja Woźniaka, w sprzedaży mojego mieszkania i... Kasia Agnieszka - ocena (1) Polecam Biuro Dobry Pośrednik a w szczególności Pana Maćka Domańskiego,... Agnieszka Jan - ocena (1) Współpracujemy z avocado od wielu lat i z pełnym przekonaniem mogę... Jan Anna - ocena (1) Profesjonalna i fachowa obsługa, cała współpraca przebiegła bezproblemowo, z... Anna Tomasz Kalinowski - ocena (1) Realizacja projektu mieszkania w Gdańsku zostala wykonana z nalezyta... Tomasz Kalinowski Aleksandra - ocena (1) Polecam ze względu na profesjonalizm i zaangażowanie. Pani Marta, z którą... Aleksandra