Zuzanna Herman - ocena (1) Korzystając z usług firmy Lesinska Concept, mogę śmiało stwierdzić, że był to... Zuzanna Herman Maria - ocena (1) 14 lat Opieki nad buldogiem francuskim. Doktor Dominika bardzo wnikliwie... Maria Wiktoria Maksymiak - ocena (1) Naruszono moją prywatność na kontroli bezpieczeństwa. Sięgałam po telefon i... Wiktoria Maksymiak
Klient - ocena (1) Usługa wykonana sprawnie, po szybko uzgodnionym terminie. Polecam Klient Marta - ocena (1) Super przedszkole. Plac zabaw ogromny. W innych prywatnych przedszkolach to... Marta ANIA - ocena (1) Naprawdę fajny żłobek. Ma własny plac zabaw i altanke w ktorej moge zostawić... ANIA MN - ocena (1) Polecam ten serwis za fachowe doradztwo i profesjonalizm. 10 na 10 bez fuszerki MN Wiktor - ocena (2) Druga wizyta partnerki w tym "salonie urody" i jeszcze większy dramat niż... Wiktor janemi - ocena (1) Zostałem obsłużony fachowo i uprzejmie. Szef rozwiązał problem "gwiżdżącego... janemi Zuzanna - ocena (1) W końcu mam przepiękne włosy! Pani Wiktoria bardzo profesjonalna i miła... Zuzanna Effcia - ocena (1) Profesjonalna trenerka i cudowna kobieta w jednym :) Effcia Jadwiga - ocena (1) Nie polecam, centrala pracuje opieszale, myli adresy docelowe, po przyjeciu... Jadwiga Karolina - ocena (1) Bardzo przyjazne miejsce. Miła obsługa. Pierogi pierwsza klasa. Polecam z... Karolina Natalia - ocena (1) W styczniu jak byłam na badaniu wzroku to wyszła wada i Pan Bartek powiedział... Natalia Dorota - ocena (1) Ewa to marka! Znam ją bardzo długo i miałam zaszczyt z nią pracować .... Dorota Agnieszka - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście, ogromna wiedza, miła atmosfera a przede... Agnieszka Grzegorz - ocena (1) Od momentu przekazania mieszkania pod opiekę Prostego Wynajmu, mogę cieszyć... Grzegorz Marta Busz - ocena (1) Serdecznie polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Bardzo cierpliwe i... Marta Busz Siostra Oddziałowa oraz Miesio, Basia, Tosia, Betty i Mollyx2 - ocena (1) Doktor Dominika, Ciotka Dominika, jak sama mówi, jest absolutnie wyjątkowa.... Siostra Oddziałowa oraz Miesio, Dramat i tyle - ocena (1) Oj początki sceptycznie podchodziłem do ich produktów i się nie myliłem.2... Dramat i tyle