MW - ocena (1) P. Dominika ujela me serce tym jak podchodzi do zwierzaka :) znamy sie juz... MW Tobiasz - ocena (1) mieszkam na Osiedlu Jabłoniowa. Obsługa bez zastrzeżeń - dobry kontakt,... Tobiasz Wiola - ocena (1) Jestem niezwykle zadowolona z profesjonalnego podejścia oraz szybkiej obsługi... Wiola
Kasia - ocena (1) Zakup mieszkania z biurem nieruchomości King Investment to była doskonała... Kasia Adam - ocena (1) Polecam serwis klapka w iPhone 15 pro wymieniona tego samego dnia Adam Jagoda - ocena (1) Bardzo polecam przedszkole Kraina Tęczy.Moje Dzieci co prawda ukończyły już... Jagoda Oliver Williamson Jr. - ocena (1) We are presently engaged in two projects with Jan Sikora, and they already... Oliver Williamson Jr. Architekt wnętrz Jan Sikora - ocena (1) Sikora Wnętrza to zespół architektów, którzy tworzą wybitne , ciekawe i... Architekt wnętrz Jan Sikora FanT - ocena (1) Rewelacyjna obsługa FanT Ania - ocena (1) Po dwóch wspaniałych wnętrzach zaprojektowanych dla nas przez Sikora Wnętrza... Ania Józek - ocena (1) Bardzo sobie cenię współpracę z p. Anna Wojtiuk agentką nieruchomości w... Józek annamichalek115@gmail.com - ocena (1) Bardzo dobre i miła obsluga annamichalek115@gmail.com Grzegorz - ocena (1) Obsługa bardzo nie miła.Do tego trzeba się prosić aby cię obsłużyli.Dlugi... Grzegorz Olga - ocena (1) Z całego serca polecam tą Przychodnię Weterynaryjną oraz panią doktor... Olga Robert - ocena (1) Najlepszy trener ever! Ogrom wiedzy w zakresie treningu, dietetyki oraz... Robert Dominik - ocena (1) Ignorowanie problemów, odmowa wydania dokumentacji czy dorobienia kluczy,... Dominik Szymon - ocena (1) Ptak Auto Mopar Profesjonalizm i perfekcyjne dopasowanie części! Ptak... Szymon Bartosz - ocena (1) To już nasze kolejne zlecenie realizowane z Lesinska Concept i ponownie... Bartosz Edyta - ocena (1) Najlepsza! Moją susią opiekowała się od pierwszych do ostatnich dni. Uważna,... Edyta Dawid - ocena (1) Jedna z lepszych firm Nie ma problemów ze skomplikowanymi projektami Czas... Dawid