Marina - ocena (1) Jestem osobą bardzo pracowitą i rzadko mogę zezwolić siebie na odpoczynek.... Marina Marta - ocena (1) Miałam okazję skorzystać z usług Osusz.pl Gdańsk po zalaniu mojego mieszkania... Marta Martyna - ocena (1) Wspaniały weterynarz, z niesamowitą cierpliwością do zwierząt, ale... Martyna
Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Panią Magdaleną. Elastyczne podejście do klienta i... Krzysztof Maniek - ocena (1) Świetny fachowiec! Polecam tego charyzmatycznego trenera! Maniek Enaymi - ocena (1) Najlepsi! Profesjonalni, skupieni na Kliencie. Wykorzystujący max wykupiony... Enaymi Paweł - ocena (1) Polecam panią Monikę która wie co robi za kazdym razem jestem wręcz... Paweł Sandra - ocena (1) Współpracowałam z Michałem Jankowskim przy sprzedaży mieszkania. Skuteczny,... Sandra Aga - ocena (1) Jestem naprawdę zachwycony serwisem! Mój telefon został naprawiony... Aga Socjalnie - ocena (1) Gorąco Polecam tą firmę! Socjalnie Jo - ocena (1) Świetna restauracja z przesympatyczną obsługą i klasyczna kuchnią włoską. Na... Jo Ziko - ocena (1) Pani Dominika to najlepszy weterynarz jakiego mogliśmy sobie wymarzyć. Jeśli... Ziko Marta - ocena (1) Do Pani Dominiki chodzimy od wielu lat. Stawia trafne diagnozy i skutecznie... Marta Roman - ocena (1) Po raz kolejny zostałem szczęśliwym klientem, pół roku temu przyjechałem z... Roman Ania z Lokim - ocena (1) Pani Dominika to weterynarz, którego z czystym sumieniem mogę polecić każdemu... Ania z Lokim Dominik Podbereski - ocena (1) Pani doktor Dominika, u której od paru lat serwisujemy dwa devony, to... Dominik Podbereski Albert - ocena (1) Super! Zatrzymałem się na stacji i po tankowaniu auto nie chciało odpalić.... Albert Joanna - ocena (1) Ze względu na zmianę miejsca zamieszkania syn dołączył do grupy w Przedszkolu... Joanna Michalina - ocena (1) Zdecydowanie polecam, Pani Monika to bardzo sympatyczna oraz profesjonalna... Michalina Hania - ocena (1) Wspaniałe miejsce, prawdziwie domowe zupy, pyszne pierogi, farsz do pierogów... Hania