Joanna - ocena (1) Uważam że zwierzętom również należy się godny pochówek. Sama mam tutaj... Joanna Dawid - ocena (1) Zaskoczyło mnie, że mieli dostęp do ofert, które nie były publicznie... Dawid Sylwia - ocena (1) Do Pana Jakuba w Spine trafiłam z dyskopatią lędźwiową L5S1 z sekwestrami i... Sylwia
Paweł - ocena (1) Z przyjemnością polecam współpracę z Panem Karolem Bielickim, pracującym w... Paweł Iga - ocena (1) Trenuję z Ewą już od ok. roku i nie mogłam trafić na lepszą trenerkę! Mimo że... Iga Arcymistrz cukiernictwa - ocena (1) Piękne aranżacje, ze smakiem i wyrafinowanym gustem. My jesteśmy zachwyceni.... Arcymistrz cukiernictwa Adrian Banaszek (this is wood) - ocena (1) Współpraca długa, kreatywna i bezproblemowa! Adrian Banaszek (this is wood) Gosia - ocena (1) Cieszę się, że udałam się po poradę o kredyt hipoteczny do doradcy z Gdyni... Gosia Gosia - ocena (1) Cieszę się, że udałam się po poradę o kredyt hipoteczny do doradcy z Gdańska... Gosia M - ocena (1) Najlepsza trenerka pod słońcem M Tomek - ocena (1) Szybko sprawnie i profesjonalnie polecam!!! Tomek Kasia - ocena (1) Doświadczenie i profesjonalizm oraz bardzo wysoka kultura osobista powodują ,... Kasia Anna Natkańska - ocena (1) Kamila, dziękuję :) za Twoją empatię, życzliwość, wyrozumiałość, uważność,... Anna Natkańska Jakub - ocena (1) Super szkółka, terminów pełno i super instruktorzy niczego nie brakuje. Jakub Krzysztof - ocena (1) lepiej trafic nie mozna. ceny podejscie wlasciciela szybkie terminy ...... Krzysztof Beata - ocena (2) Polecam Pana doktora P. Łuczaka z całego serca, jak również tę klinikę. Mia... Beata Biuro Rachunkowe meritum - ocena (1) Z firmą KM Projekt współpracujemy od kilku lat. Zaczynaliśmy od stworzenia... Biuro Rachunkowe meritum Ania - ocena (1) Doskonała komunikacja, otwartość na potrzeby i pomysły klienta, świetne... Ania Aneta Krauze - ocena (1) Z wielką przyjemnością wystawiam tę opinię. Świetny ośrodek szkoleniowy.... Aneta Krauze Paweł - ocena (1) Piękne kompozycje Paweł