Hania - ocena (1) Wspaniałe miejsce, prawdziwie domowe zupy, pyszne pierogi, farsz do pierogów... Hania Ewa - ocena (1) Pani Dominika to fach w czystej postaci. Kompetentna, z sercem na dłoni... Ewa Dariusz J. - ocena (2) Pani Marzena Skibińska to trener profesjonalny. Trudno w dzisiejszych czasach... Dariusz J.
Anna - ocena (2) Polecam zajęcia z Panią Marzeną, która nie tylko dba o właściwą technikę, ale... Anna Maciej - ocena (1) Mega cudowna osoba kochająca wszystkie zwierzaki Polecam z całych sił Maciej Patrycja - ocena (1) W jednym gabinecie łączy się pełen profesjonalizm i zaangażowanie z poczuciem... Patrycja ZR - ocena (1) Świetny weterynarz! Prowadzi mojego drugiego psiaka i oboje bardzo jesteśmy... ZR Ewa - ocena (1) Najbardziej profesjonalna Pani Weterynarz w Trójmieście - udziela... Ewa Monika - ocena (1) Bardzo polecam. Pani Alicja zawsze służyła pomocą, była dyspozycyjna i zawsze... Monika Jakub - ocena (1) Przez wszystkie lata, a było ich 14, nasza Józefinka, Buldog Francuski, była... Jakub Kasia - ocena (1) pyszne jedzenie. Widok super. Serwis na najwyższym poziomie. Kasia janusz - ocena (1) Pani Dominika to super weterynarz. Do zwierząt zawsze podchodzi z empatią, a... janusz Julia - ocena (1) Bardzo miła obsługa i super terminy! Oddałam swojego iPhona 13 mini na... Julia Alicja - ocena (1) Nie mogliśmy trafić lepiej z naszymi świnkami morskimi. Pani Dominika jest... Alicja Raja - ocena (1) Profesjonalnie, z oddaniem i z pasją. Mam pełne zaufanie i czuję, że mój pies... Raja Iza - ocena (1) Najlepsza Pani Weterynarz w Trójmieście. Zawsze wnikliwy wywiad, trafne... Iza MS - ocena (1) Przemiła pani doktor, obala niewłaściwe diagnozy innych lekarzy i skutecznie... MS CN - ocena (1) Pani Doktor ma ogromną wiedzę i imponująco celną intuicję. Leczy nie tylko... CN Darek - ocena (1) Świetnych mają grafików! Polecam Darek Karolina - ocena (1) Usługa skrócenia spodni profesjonalna ,perfekcja jeden do jednego z... Karolina