Katarzyna - ocena (1) Polecam z całego serca sklep, fachowa i profesjonalna obsługa, Pani miła i... Katarzyna Kasia T - ocena (1) Jeśli po perukę to tylko tutaj! Ogromny wybór, mnóstwo fryzur i kolorów, ceny... Kasia T Anna - ocena (1) Jedna gwiazdka to i tak za dużo. Skandal, niekompetencja i mogłabym tu... Anna
Krystian - ocena (1) Świetnie zarządzana firma, dobry kontakt z pracownikami, bezproblemowy... Krystian Klienci - ocena (1) Po opiniach zdecydowaliśmy się na współpracę z Panią Ewą doradcą finansowym.... Klienci Klienci - ocena (1) Po opiniach zdecydowaliśmy się na współpracę z Panią Ewą doradcą finansowym.... Klienci Małgorzata - ocena (1) Polecam usługi firmy Condensa- po zalaniu piwnic przez awarię rur... Małgorzata Rafał - ocena (1) Trafiłem do Pana ROberta na wywiad diagnostyczny ADHD a potem zdecydowałem... Rafał Rafał O. - ocena (1) Bardzo miła i owocna współpraca, gorąco polecam. Projekt domu jednorodzinnego... Rafał O. AJ - ocena (1) Do Doktor Dominiki chodzimy z naszymi zwierzętami (dwa psy, dwa koty) od... AJ Anna - ocena (1) Pan Rafał pomagał mi wyjść z depresji. Dzięki jego pomocy i terapii nareszcie... Anna Anna - ocena (1) polecam serdecznie Anna Łukasz - ocena (1) Naprawiłem u nich Samsunga s24 ultra na wymianę szybki. Telefon naprawiony... Łukasz Dorota - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam panią Magdę jako pośredniczkę nieruchomości.... Dorota Marcin - ocena (2) Przede wszystkim bardzo profesjonalnie! Pani Magda jest niezwykle miłą,... Marcin Maksymilian - ocena (1) Pełen profesjonalizm oraz fachowe podejście do pacjenta. Wszystko... Maksymilian Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam leczenie w tej poradni stomatologicznej. Parę wizyt mam za... Agnieszka Wioletta - ocena (1) Nie polecam masakra Wioletta alan prost - ocena (1) Super szybka diagnoza, serwis czy naprawa również. Niedrogo i fachowo,... alan prost Anna - ocena (1) Pani Aleksandra to profesjonalista, bardzo pomocna i konkretna. Dzięki niej... Anna