Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam leczenie w tej poradni stomatologicznej. Parę wizyt mam za... Agnieszka Wioletta - ocena (1) Nie polecam masakra Wioletta alan prost - ocena (1) Super szybka diagnoza, serwis czy naprawa również. Niedrogo i fachowo,... alan prost
Anna - ocena (1) Pani Aleksandra to profesjonalista, bardzo pomocna i konkretna. Dzięki niej... Anna Paweł - ocena (1) Jeśli zależy komuś na fachowej opini, świetnie naprawionwgo telefonu, porady... Paweł danusia - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Anna Rudnicką. Proces sprzedaży mieszkania przy... danusia Ania - ocena (1) Mega profesjonalne podejście,zarówno do pacjenta,jak i właściciela. Człowiek... Ania Brat Pit - ocena (1) niestety nie polecam corka spadla z konia bo kon poniosl od samego poczatku... Brat Pit Iwar - ocena (1) Nieoceniony człowiek, nieoceniony lekarz. Zawsze z dobrym słowem, zawsze z... Iwar Kasia - ocena (1) Najlepszy serwis gsm w Gdyni. Pan Sebastian wie co robi! Kasia Praktykant - ocena (1) Bardzo polecam warsztat GSM, miałem okazje odbywać tam praktyki, dużo wiedzy... Praktykant Zbigniew - ocena (1) Serwis godny polecenia Zbigniew Maciej - ocena (1) Super fachowe doradztwo w połączeniu z profesjonalną obsługą i szybką... Maciej Emil - ocena (1) Byłem dość wymagającym klientem szukałem czegoś w konkretnej lokalizacji i w... Emil Jerzy - ocena (1) Miałem przepisane badania słuchu przez otorynolaryngologa i tak trafiłem do... Jerzy Samson - ocena (1) Pan Artiom pomógł mi znaleźć mieszkanie spełniające wszystkie moje wymagania.... Samson Marcel - ocena (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, dobrzy i otwarci instruktorzy. Polecam Marcel Iwan - ocena (1) Profesjonalna, wnikliwa, dociekliwa. Mistrzyni obsługi świnek morskich i nie... Iwan Kat_Wilk - ocena (1) Pani Dominika jest jedyną specjalistką, która nie tylko rozpoznała chorobę... Kat_Wilk Marian - ocena (1) Sprzedaż mojej nieruchomości z pomocą Estate Polska była strzałem w... Marian