Aleksandra - ocena (1) Mam swoje mieszkanie, dzięki pani Ewie. Sama byłam najpierw w swoim banku ale... Aleksandra Natalia - ocena (1) najlepszą firmą piorąca w całym Gdańsku:) zlecone zadanie wykonane... Natalia Tytus - ocena (1) Bardzo przyjemnie oraz szybko rozwiązali moje problemy a pan Jakub... Tytus
Ela - ocena (1) Współpraca z Panią Hanną i Panem Hubertem to absolutna przyjemność od... Ela Ola - ocena (1) Świetna Pani Doktor, lekarz z powołania . Zawsze pomocna, uśmiechnięta i... Ola anna - ocena (1) świetna współpraca, serdecznie polecam anna Kacper - ocena (1) Profesjonalna obsługa, szybka diagnoza i ekspresowa naprawa sprawiły, że mój... Kacper Tomek - ocena (1) super, miły i pomocny Tomek Katarzyna - ocena (1) Zarówno fotograf jak i kamerzysta wykazują najwyższe umiejętności zarówno w... Katarzyna Jan - ocena (1) Najlepsza Pani weterynarz. Świetne podejście do zwierząt jak i właścicieli.... Jan Wdzięczna Bunisława z panią - ocena (1) Pani Dominika, najlepszy lekarz jakiego mieliśmy dla naszego pupila. Pani... Wdzięczna Bunisława z panią Dominik - ocena (1) Szybki i profesjonalny serwis telefonów. Fachowa obsługa, rzetelne naprawy i... Dominik Jarosław - ocena (1) Szybka i fachowa obsługa. Doradzili mi jak używać mojego iPhone 12 Pro by... Jarosław Elmirka - ocena (1) Naprawa wykonana w przewidywanym czasie. Polecam Elmirka Andrzej - ocena (1) Pizze w Tesoro moze robiły wrażenie 20 lat temu. Dzis w czasach gdy jest... Andrzej Nina K. - ocena (1) W sierpniu 2024 r. zdecydowałam się na zabieg laserowej korekcji wzroku i nie... Nina K. Przemysław - ocena (1) Pełny profesjonalizm. Doradztwo na każdym korku postępowania kredytowego.... Przemysław Roman Nawrocki - ocena (1) Bardzo ciekawe rozwiązania architektoniczne. Budują piękne osiedle Kompas. Roman Nawrocki Paulina Nowak - ocena (1) Przyjemna obsługa, wysoka jakość wykończenia. Jestem bardzo zadowolona. Paulina Nowak Karolina - ocena (1) Jestem klientką Ds Clinic Medycyna Estetyczna od prawie początku jej... Karolina