Nina K. - ocena (1) W sierpniu 2024 r. zdecydowałam się na zabieg laserowej korekcji wzroku i nie... Nina K. Przemysław - ocena (1) Pełny profesjonalizm. Doradztwo na każdym korku postępowania kredytowego.... Przemysław Roman Nawrocki - ocena (1) Bardzo ciekawe rozwiązania architektoniczne. Budują piękne osiedle Kompas. Roman Nawrocki
Paulina Nowak - ocena (1) Przyjemna obsługa, wysoka jakość wykończenia. Jestem bardzo zadowolona. Paulina Nowak Karolina - ocena (1) Jestem klientką Ds Clinic Medycyna Estetyczna od prawie początku jej... Karolina Monika - ocena (2) Bardzo solidna firma. Fachowe doradztwo, duży wybór materiałów, sprawny... Monika Agata - ocena (2) Z całego serca polecam współpracę z Panią Ewą Czerwińską :) Pełen... Agata Krzysztof Czarnecki - ocena (1) Najlepszy chleb w trójmieście Krzysztof Czarnecki Ruś - ocena (1) Tryton potrafi połączyć wyprawy nurkowe ze zwiedzaniem - Andamany nurkowe... Ruś Ania - ocena (1) Odradzam! Co roku na rekrutacji zostają wolne miejsca bo jest to najgorsze... Ania Magda - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Panią Marlenę!!! Wdrożyła skuteczną i ekspresową... Magda Danusia - ocena (1) Kwiaciarnia Imbir to wspaniała oferta kwiatów na każdą okazję Znana i ceniona... Danusia Emilia Osowska - ocena (1) Miałam wielką przyjemność kolejny raz odebrać od p. Małgorzaty Wasik... Emilia Osowska Patryk Kramp - ocena (1) Zamiast przeprowadzić naprawę blacharsko-lakierniczą na miejscu, mój pojazd... Patryk Kramp Michał - ocena (1) Polecam w 100%. Z usług Pana Wojtka korzystałem już kilkukrotnie. Ostatnia... Michał Alicja - ocena (1) Rewelacyjny sobotni wieczór taneczny! Fantastyczna obsługa, zarówno przy... Alicja Jarek - ocena (1) Umowa na wyłączność? Byłem negatywnie nastawiony, ale zaufałem i to była... Jarek Kazik - ocena (1) Wszystko super. Kontakt, koszty, terminy, jakość. Polecam. Kazik Julia - ocena (1) Polecam panią Wiktorię! Super dla dzieci Julia Mira - ocena (1) Korzystałam z pomocy kancelarii przy okazji procesu alimentacyjnego,... Mira