Celina - ocena (1) Zakończyłam miesięczną rehabilitację na Oddziale Dziennym z pełnym sukcesem,... Celina M Pszczoła - ocena (1) Kwiaty są w tej pracowni traktowane z ogromnym szacunkiem. Przepiękne... M Pszczoła Anna - ocena (1) Profesjonalnie poprowadzona impreza ! Goscie bawili się wspaniale, wszyscy... Anna
MP - ocena (1) Niestety nie mogę polecić, a raczej mogę odradzić! Chcesz iść na koncert,... MP Asia - ocena (2) Polecam! Bardzo profesjonalna obsługa, świetny kontakt, realizacja w... Asia Dagny - ocena (1) Mały teatr, wielkie wrażenia. Bliskość sceny i aktorów sprawia, że spektakl... Dagny Krzysztof Modzelewski - ocena (1) Pan Daniel bezboleśnie przeprowadził mnie przez proces zaciągnięcia kredytu... Krzysztof Modzelewski Majki - ocena (1) Świetna wypożyczalnia, polecam Majki Sylwia - ocena (1) Pan Wojtek to prawdziwy fachowiec o ogromnej wiedzy i precyzji! Zawsze... Sylwia Kri Kri - ocena (1) Obiektywizm, rzetelność. Ciepła osoba. To była kolejna wizyta i kolejny raz... Kri Kri Paulina - ocena (1) U Pana Zbyszka miałam jazdy doszkalające. Wielokrotnie ćwiczyliśmy manewry,... Paulina Rmg - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce ma spotkanie ze znajomym. Dobre nagłośnienie na... Rmg Fifi - ocena (1) Mega fajne miejsce na mapie Sopotu ,Wraz z przyjaciółmi jedliśmy wyśmienite... Fifi Tomasz - ocena (1) Wysoki standard obsługi, profesjonalna opieka, miła atmosfera. Badanie USG... Tomasz Sylwia - ocena (1) Jakość bardzo słaba! Kaczka, krewetki- nie polecam! Bez smaku, zimne! Sylwia Wiktor - ocena (1) Wspaniały lekarz !! Leczy a nie tylko szuka forsy ! Wiktor Helszczanin - ocena (1) Podwyżka za dodatkowy czisburger z 6,90 na 7,50 to hańba Helszczanin Aleksandra - ocena (1) Chciałabym podziękować pani Joannie za profesjonalną pomoc w znalezieniu... Aleksandra loki-loki81 - ocena (1) Profesjonalnie, ze wsparciem. Dobry człowiek. Cierpliwość, wiedza,... loki-loki81 Kazik - ocena (1) Wprowadziliśmy nowy produkt na rynek a jednocześnie otworzyliśmy filię... Kazik