Magdalena A - ocena (1) Profesjonalizm, komunikatywność i indywidualne podejście do klienta... Magdalena A Marika - ocena (1) Wspaniałe miejsce! Moja córeczka chodzi o fizjoterapię wad postawy do Pani... Marika L - ocena (1) Jedzenie w dobrej cenie. Duży wybór drinków. Miła obsługa L
Karolina - ocena (2) Krzysztof to najlepszy lektor, który mnie uczył języka angielskiego. Sprawia,... Karolina Łukasz - ocena (1) Pani Agnieszka jak zwykle stanęła na wysokości zadania. Polecam. Łukasz Mateusz - ocena (1) Szybka i bezproblemowa współpraca z Panem Mariuszem zaowocowała uzyskaniem... Mateusz Agnieszka Rykaczewska - ocena (1) Piękne kwiaty, piękne wiązanki. Bardzo miła obsługa. Polecam!!! Agnieszka Rykaczewska Ela - ocena (1) Polecam z całego serca! Pani Madzia to wspaniała osoba, z ogromem wiedzy... Ela Aga - ocena (1) Współpracuję z Karoliną ponad 2 lata i jest moim motywatorem nr.1 .... Aga Aleksandra - ocena (1) Nie polecam. Jedzenie niesmaczne. Długi czas oczekiwania. Brudno na sali... Aleksandra Wojciech M. - ocena (2) Bardzo miła i profesjonalna Pani Barbara przeprowadziła skuteczną i szybką... Wojciech M. Andrzej - ocena (1) Kolejny raz skorzystałem z usługi Pana Rajmunda, żaluzje piersxa klasa Andrzej Celina - ocena (1) Zakończyłam miesięczną rehabilitację na Oddziale Dziennym z pełnym sukcesem,... Celina M Pszczoła - ocena (1) Kwiaty są w tej pracowni traktowane z ogromnym szacunkiem. Przepiękne... M Pszczoła Anna - ocena (1) Profesjonalnie poprowadzona impreza ! Goscie bawili się wspaniale, wszyscy... Anna MP - ocena (1) Niestety nie mogę polecić, a raczej mogę odradzić! Chcesz iść na koncert,... MP Asia - ocena (2) Polecam! Bardzo profesjonalna obsługa, świetny kontakt, realizacja w... Asia Dagny - ocena (1) Mały teatr, wielkie wrażenia. Bliskość sceny i aktorów sprawia, że spektakl... Dagny Krzysztof Modzelewski - ocena (1) Pan Daniel bezboleśnie przeprowadził mnie przez proces zaciągnięcia kredytu... Krzysztof Modzelewski Majki - ocena (1) Świetna wypożyczalnia, polecam Majki