Wiktor - ocena (1) Wspaniały lekarz !! Leczy a nie tylko szuka forsy ! Wiktor Helszczanin - ocena (1) Podwyżka za dodatkowy czisburger z 6,90 na 7,50 to hańba Helszczanin Aleksandra - ocena (1) Chciałabym podziękować pani Joannie za profesjonalną pomoc w znalezieniu... Aleksandra
loki-loki81 - ocena (1) Profesjonalnie, ze wsparciem. Dobry człowiek. Cierpliwość, wiedza,... loki-loki81 Kazik - ocena (1) Wprowadziliśmy nowy produkt na rynek a jednocześnie otworzyliśmy filię... Kazik Marek - ocena (1) Obiad - 01.02.2025 godz. ok. 12.30. Herbata zimowa ok. ale placki... Marek Waga - ocena (1) Dramat! Jedzenie było tak słone, że nie dałam rady go zjeść. Po paru kęsach... Waga wiech - ocena (1) Byłem z żoną na obiedzie z okazji rocznicy ślubu. Czekał na nas zamówiony,... wiech Kamil - ocena (1) Z Panem Markiem K z agencji Partnerzy współpracowałem przy wynajmie... Kamil Monika - ocena (1) Katarzyna Ciosińska znalazła kupca na moje mieszkanie błyskawicznie :) Bardzo... Monika Krystyna - ocena (1) bardzo miła obsługa, super sklep polecam! Krystyna Kasia - ocena (1) Polecam sesję z Agatą :) Oprócz pięknych ujęć to naprawdę miło spędzony czas.... Kasia Patrycja - ocena (2) Bardzo polecam.Bylam z synkiem na badaniu słuchu. Pani Edyta cudowna,ciepła... Patrycja Janusz Radwański - ocena (1) Na początku listopada przywieźliśmy ze synem do powyższego ośrodka żonę i... Janusz Radwański Zygfryd - ocena (1) Niesamowita i bardzo empatyczna Pani Małgorzata ! Pani Doktor bardzo dziękuję... Zygfryd Wojciech Trenkner - ocena (1) Dwoje ludzi zaprasza nieznajomych do swojego domu, do swojej kuchni i pozwala... Wojciech Trenkner Adam - ocena (2) Witam wszystkich bardzo polecam instruktora pana Janusza literskiego Adam Michał - ocena (1) Transakcja została dopięta wyłącznie dzięki cierpliwości i zaangażowaniu Pana... Michał Karolina - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Kamilę Tuchanowską ;) Moje mieszkanie... Karolina Tomasz - ocena (1) Wysoki standard obsługi, profesjonalna opieka, miła atmosfera począwszy od... Tomasz