Monika - ocena (1) Katarzyna Ciosińska znalazła kupca na moje mieszkanie błyskawicznie :) Bardzo... Monika Krystyna - ocena (1) bardzo miła obsługa, super sklep polecam! Krystyna Kasia - ocena (1) Polecam sesję z Agatą :) Oprócz pięknych ujęć to naprawdę miło spędzony czas.... Kasia
Patrycja - ocena (2) Bardzo polecam.Bylam z synkiem na badaniu słuchu. Pani Edyta cudowna,ciepła... Patrycja Janusz Radwański - ocena (1) Na początku listopada przywieźliśmy ze synem do powyższego ośrodka żonę i... Janusz Radwański Zygfryd - ocena (1) Niesamowita i bardzo empatyczna Pani Małgorzata ! Pani Doktor bardzo dziękuję... Zygfryd Wojciech Trenkner - ocena (1) Dwoje ludzi zaprasza nieznajomych do swojego domu, do swojej kuchni i pozwala... Wojciech Trenkner Adam - ocena (2) Witam wszystkich bardzo polecam instruktora pana Janusza literskiego Adam Michał - ocena (1) Transakcja została dopięta wyłącznie dzięki cierpliwości i zaangażowaniu Pana... Michał Karolina - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Kamilę Tuchanowską ;) Moje mieszkanie... Karolina Tomasz - ocena (1) Wysoki standard obsługi, profesjonalna opieka, miła atmosfera począwszy od... Tomasz Beata - ocena (1) Gorąco polecam Kwiaciarnie IMBIR w Gdyni. Kwiaty zawsze świeże i w... Beata Marta - ocena (1) Pani Asia pomogła mi wybrać najlepsze ubezpieczenie dla mojego samochodu.... Marta And - ocena (1) Szybko i profesjonalnie. Polecam Panią Joannę And Monika Caraballo - ocena (1) Do kwiaciarni Imbir zajechalam calkiem przypadkowo gdy rozpaczliwie... Monika Caraballo Katarzyna - ocena (1) A very special place from the quality of service to the fantastic food to the... Katarzyna Marzena - ocena (1) Miałem problem z Domofonem oraz światłowodem. Gdy dostałem kontakt do... Marzena JA - ocena (1) fajny lokal super pizza JA Zuzia - ocena (1) Z całego serca polecam Karoline jako trenera personalnego! Jest to osoba... Zuzia Karolina - ocena (1) Super zajęcia, super mobilizacja. Karolina