Ewa - ocena (1) Profesjonalizm, zaangażowanie, dociekliwość i niesamowita empatia. Dr... Ewa Wiesława Dorosz-Glińska - ocena (1) Młody człowiek, Adam, wykazał się wyjątkową zdolnością przy zamianie... Wiesława Dorosz-Glińska Gerard S. - ocena (1) Szczególne podziękowania p.p. Adama i Łukasza z kierownictwa Autoryzowanego... Gerard S.
Adam - ocena (1) Medi, Medi sklepie miły- cóżeś Ty zrobiła! Reklamacji mi po prostu nie... Adam Małgorzata - ocena (1) Hej Dziewczyny :) Strona jest Cudowna Nietypowa rekomendacja :) To co... Małgorzata Aleksandra W. - ocena (1) Pani Katarzyna kompleksowo zajęła się naszą sprawą. Otrzymaliśmy ogrom... Aleksandra W. Piotr - ocena (1) Jest ok Olecam super odbiór Piotr Aleksandra Czesak - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panem Damianem Kraszkiewiczem przy... Aleksandra Czesak Angelika - ocena (2) Transakcja przeprowadzona sprawnie i bardzo profesjonalnie przez panią Monikę... Angelika Krzysiek - ocena (2) Bardzo miła obsługa polecam Krzysiek Mieczyslaw - ocena (1) Bardzo sprawne i profesjonalne przeprowadzenie transakcji Mieczyslaw Aniulka102 - ocena (1) Polecam na każdą okazję! Aniulka102 Borys - ocena (1) Efekt tatuażu przerósł moje oczekiwania ! Polecam gorąco Borys Krystian - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Pani Katarzyny. Kontakt do niej znalazłem w... Krystian Agnieszka K3 - ocena (1) Proces przekłucia nosa opisano mi szczegółowo, co pozwoliło mi poczuć się... Agnieszka K3 Seba - ocena (1) Ja mam źle doświadczenie z ASO Gdynia w 2023r Prosta sprawa wymiana listwy... Seba Jerzy - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem jak zostałem zaopiekowany przez dr Stasyk na ul... Jerzy Marlena Jendrzejczyk - ocena (1) Bardzo konkretny i miły właściciel. Czysto i przyjemnie w warsztacie. Marlena Jendrzejczyk Van - ocena (1) Najlepsze jedzenie w trojmiescie! Van Patrycja - ocena (1) Świetna robota. Pan Wojtek to profesjonalny i uśmiechnięty człowiek.... Patrycja