Jessica Stachecka - ocena (1) Lekcja wykładowa z pierwszej pomocy z Panem Wojtkiem , coś świetnego.... Jessica Stachecka Michał - ocena (1) Serdecznie polecam. Kompleksowa i bardzo profesjonalna obsługa. Michał Karolina - ocena (1) Nie polecam. Czesne wysokie, poziom nauczania bardzo niski. W starszych... Karolina
Marta - ocena (1) Fantastyczna trenerka, przede wszystkim emanuje niezwykłą energią i potrafi... Marta Jacek - ocena (1) Kawał dobrej roboty! Profesjonalnie, ale bez zbędnego stresu od początku... Jacek Jacek - ocena (1) Dzień dobry! Chciałem podzielić się wrażeniami z procesu oglądania,... Jacek Żaneta - ocena (2) Klimat 5 obsługa 5 dodatki do pizzy 5 ale ciasto 0 jak dla mnie jeden wielki... Żaneta Janina i Waldemar - ocena (1) Świetny sklep polecam każdemu wczoraj zakupiliśmy dwa rowery elektryczne w... Janina i Waldemar Viki - ocena (1) Cudowny salon, cudowna obsługa, wszystko cudowne! Polecam! Viki Grażyna - ocena (1) Bardzo kompleksowa obsługa - gabinet jest świetnie wyposażony, całość usługi... Grażyna Magda - ocena (1) Śliczne kompozycje, polecam Magda Krystian - ocena (1) To jest to co chciałem! Pełen profesjonalizm w wykonaniu Pana Wojtka Krystian Kacper - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu Pani Elżbiety. Uczęszczam na... Kacper Anonim - ocena (1) Cudowne bukiety w wykonaniu Pani Ani Anonim Piotr - ocena (2) Noe polecam Słaba jakość Piotr Pani Ania - ocena (1) Od ponad 20lat kwiaty kupuje u Pani Ani w tunelu. Zawsze słucha klienta,... Pani Ania Patrycja - ocena (2) Polecam bardzo gorąco usługi tego biura rachunkowego. Od 2023 roku pomagają... Patrycja Krystian - ocena (2) Monika z Prosperity Home to prawdziwa profesjonalistka! Jej zaangażowanie,... Krystian Joanna - ocena (1) Najlepsza firma w Trójmieście, bardzo profesjonalne podejście , ceny bardzo... Joanna SensSmaku - ocena (1) Piękne, świeże kwiaty, polecam - idealne pod dekorację tortów. SensSmaku