Michał - ocena (1) Jeśli ktoś zmaga się z problemem wilgoci lub grzyba w domu czy firmie,... Michał BM - ocena (1) znakomity serwis o szerokim zakresie obsługi, od kilkunastu lat serwisuje tam... BM Sebastian - ocena (1) Od lat zawieram ubezpieczenia za pośrednictwem Ubezpieczalni. Pani Agnieszka... Sebastian
Rdn - ocena (1) Od wielu lat jesteśmy stałymi klientami. Naszym zdaniem konkurencja się chowa ;) Rdn Sandra - ocena (1) Dziękuję Panu Patrykowi za uratowanie moich włosów! Gorąco polecam to... Sandra Mariusz Duzy - ocena (1) Jaca był DJ-em na imprezie tanecznej z okazji mojej 40-tki. Z klimatem, który... Mariusz Duzy Amerykańsko Polskie Stowarzyszenie Oświatowe W Gdyni - ocena (2) Wszystkie czynności w postaci pielęgnacji i wycinki drzew na terenie... Amerykańsko Polskie Stowarzyszen Jakub - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi biura, transakcja zakupu nieruchomości... Jakub Miroslaw Kaczmarek - ocena (1) Profesjonalna , kompetentna i bardzo miła obsługa , doprowadzenie do... Miroslaw Kaczmarek Rafał Kaznowski - ocena (1) Żetelne szkolenie w szkole jak i jazda z instruktorem . Wielu rzeczy nie... Rafał Kaznowski Marcin - ocena (1) Skorzystałem z pomocy u doradcy kredytowego, Pani Ewa wyjaśniła mi wszystkie... Marcin Zadowolony klient - ocena (1) Profesjonalne podejście do sprawy, szybko i skutecznie problem rozwiązany.... Zadowolony klient Arkadiusz - ocena (1) Nie polecam zamówiłem udko z kaszą i sosem zapłaciłem 36 zł Natomiast udko... Arkadiusz Janex - ocena (1) Współpraca z Plast-Met świetnie się układa. Produkty z najwyższej półki! Janex Liza - ocena (1) Bardzo dobre wrażenie. Klimat, jedzenie, obsługa wszystko na Tak. Liza Marcin - ocena (1) Serwis ogarnięty fachowo i od ręki. W sklepie duży wybór rowerów Marcin L. - ocena (1) Pani doktor to wspaniała, empatyczna osoba z ogromną wiedzą medyczną.... L. Pimpuś Sadełko - ocena (1) Bywam tam od czasu do czasu, jednak po ostatniej wizycie uznałem, że warto... Pimpuś Sadełko Kamil - ocena (1) Co tu dużo mówić - najlepszy ubezpieczyciel, z którego usług przyszło mi... Kamil Maciej D - ocena (1) Najlepszy sklep ,serwis w okolicy. Wszyscy wszystko wytłumaczą odnośnie... Maciej D