L. - ocena (1) Pani doktor to wspaniała, empatyczna osoba z ogromną wiedzą medyczną.... L. Pimpuś Sadełko - ocena (1) Bywam tam od czasu do czasu, jednak po ostatniej wizycie uznałem, że warto... Pimpuś Sadełko Kamil - ocena (1) Co tu dużo mówić - najlepszy ubezpieczyciel, z którego usług przyszło mi... Kamil
Maciej D - ocena (1) Najlepszy sklep ,serwis w okolicy. Wszyscy wszystko wytłumaczą odnośnie... Maciej D Marian - ocena (1) Świetny sklep, duży wybór rowerów, miła obsługa. Pomocni panowie z serwisu Marian Stal nierdzewna - ocena (1) Polecam . Bardzo miła obsługa, można znaleźć jakieś elementy ze stali dla... Stal nierdzewna Paulina Krelska - ocena (1) Bardzo polecamy współpracę z Panem Sebastianem , profesjonalna pomoc z... Paulina Krelska Ruslana Haraninova - ocena (1) Elka School to świetna szkoła nauki jazdy, w której miałam przyjemność uczyć... Ruslana Haraninova Jakub - ocena (1) Pyszne śniadanie, omlet rozpływał się w ustach, obsługa genialna. Polecam!!! Jakub Ada - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z kolacji, chcieliśmy podziękować Panu Alanowi za... Ada Beata - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować i równocześnie gorąco polecić Panią Agnieszkę... Beata ALAN - ocena (1) Rewelacyjna obsługa, pyszne jedzenie, świetny klimat i wszystko zaraz obok... ALAN Fado - ocena (1) Od paru lat serwisuje każde swoje auto też z polecenia i polecam innym.... Fado Alicja - ocena (1) Profesjonalizm, wiedza i zaangażowanie, poczucie zaopiekowania i bycia w... Alicja Marta - ocena (1) Miałam ogromną przyjemność korzystać z usług firmy BanGlob kilka razy w... Marta Agnieszka Ewa - ocena (1) Kameralne, eksluzywne studio treningowe. Profesjonalna obsługa, dodatkowe... Agnieszka Ewa Marcin - ocena (1) Od pierwszej rozmowy wiedziałem, że trafiłem na fachowców! Świetny kontakt z... Marcin Sebastian - ocena (1) Bardzo dobrze że jest takie miejsce tutaj w mieście. Mam u nich już dwa moje... Sebastian Bro - ocena (1) Świetne nagłośnienie, super oświetlenie plus dobra muzyka Bro Aga - ocena (1) Bardzo polecam! Szafa wykonana na najwyższym poziomie solidna, estetyczna i... Aga