Agnieszka Ewa - ocena (1) Kameralne, eksluzywne studio treningowe. Profesjonalna obsługa, dodatkowe... Agnieszka Ewa Marcin - ocena (1) Od pierwszej rozmowy wiedziałem, że trafiłem na fachowców! Świetny kontakt z... Marcin Sebastian - ocena (1) Bardzo dobrze że jest takie miejsce tutaj w mieście. Mam u nich już dwa moje... Sebastian
Bro - ocena (1) Świetne nagłośnienie, super oświetlenie plus dobra muzyka Bro Aga - ocena (1) Bardzo polecam! Szafa wykonana na najwyższym poziomie solidna, estetyczna i... Aga Dmitrij - ocena (1) Bardzo polecam a szczególnie usługi Pani Monikę Przybysz pełny profesjonalizm... Dmitrij Monika - ocena (1) Serdecznie dziękujemy agencji oraz Panu Adamowi Bryckiemu za profesjonalne... Monika Adriana - ocena (2) Profesjonalna obsługa przy zakupie domu od A do Z ,pełen profesjonalizm że... Adriana Wojciech - ocena (2) Polecam Biuro Tyszkiewicz Nieruchomości, profesjonalne i rzetelne podejście... Wojciech Wojciech - ocena (2) Wyboru firmy pośredniczącej w sprzedaży mieszkania dokonałem po analizie... Wojciech Klara M. - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panią Ewą Czerwińską. Świetna komunikacja,... Klara M. Jakub - ocena (1) Pan Marek świetnie przygotował do egzaminu, który zdałem za pierwszym razem.... Jakub Alla - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Radosławem! Proces refinansowania... Alla Ewa - ocena (1) Najlepszy adwokat w moim życiu, najwyższej klasy profesjonalizm. Ewa Beata - ocena (1) Uwaga na bardzo zawyżone ceny np. Multilac 20 sprzedano mi za 60zł, Valused... Beata Bartosz - ocena (1) Wspaniała szkoła jazdy Bartosz Katarzyna Bąk - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Paulą! Jak większość ma jakieś wyobrażenie... Katarzyna Bąk Lilian Grumeza - ocena (1) Bardzo polecam Naukę Jazdy Zbyszek. Moim instruktorem był Pan Zbyszek który... Lilian Grumeza Bogumiła Walkowska - ocena (1) Usługa sprzedaży mieszkania przebiegła wzorowo Pan Krzysztof Nakielski nasz... Bogumiła Walkowska Gocha - ocena (1) Profesjonalna obsługa, przyjazna atmosfera i dbałość o każdy detal sprawiają,... Gocha