Krzysztof - ocena (1) bosko i smacznie Krzysztof Klient wekendowy - ocena (1) Doskonała lokalizacja, obsługa, klimat. Atrakcyjne wydarzenia. Polecam Klient wekendowy Baldwib - ocena (1) Daje 6/6 gdyż szkoła godna polecenia, a w szczególności pan Marek pomógł mi... Baldwib
Iwona - ocena (1) Bardzo dobrze została dobrana fryzura i kolor włosów do mojego kształtu... Iwona Iwona - ocena (1) Panie są bardzo pomocne przy wyborze, bukiety wyglądają przepięknie Polecam... Iwona Wiktor - ocena (1) Doświadczony adwokat. Bardzo polecam! Wiktor Agata - ocena (2) Kupiliśmy dom w Pępowie i nie polecam parę razy w roku zalewa na osiedlu parę... Agata Poitr - ocena (1) Chodzę do salonu od kiedy powstał . Cenie bardzo panującą tam atmosferę ,... Poitr Zadowolony klient - ocena (1) Pani Karolina bardzo pomogła mi przy ubezpieczeniu na mieszkanie, wszystko... Zadowolony klient Monika KJ - ocena (1) Wykonywałam badanie kolonoskopii w znieczuleniu. Profesjonalne podejście... Monika KJ Mich M - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Marcinem Kopycińskim przy sprzedaży... Mich M Iza - ocena (1) Dzięki Marzenie Kuczek sprzedaż mojego mieszkania przebiegła błyskawicznie.... Iza Michał - ocena (1) Jeśli ktoś zmaga się z problemem wilgoci lub grzyba w domu czy firmie,... Michał BM - ocena (1) znakomity serwis o szerokim zakresie obsługi, od kilkunastu lat serwisuje tam... BM Sebastian - ocena (1) Od lat zawieram ubezpieczenia za pośrednictwem Ubezpieczalni. Pani Agnieszka... Sebastian Rdn - ocena (1) Od wielu lat jesteśmy stałymi klientami. Naszym zdaniem konkurencja się chowa ;) Rdn Sandra - ocena (1) Dziękuję Panu Patrykowi za uratowanie moich włosów! Gorąco polecam to... Sandra Mariusz Duzy - ocena (1) Jaca był DJ-em na imprezie tanecznej z okazji mojej 40-tki. Z klimatem, który... Mariusz Duzy Amerykańsko Polskie Stowarzyszenie Oświatowe W Gdyni - ocena (2) Wszystkie czynności w postaci pielęgnacji i wycinki drzew na terenie... Amerykańsko Polskie Stowarzyszen Jakub - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi biura, transakcja zakupu nieruchomości... Jakub