Jadwiga - ocena (1) Nie polecam, centrala pracuje opieszale, myli adresy docelowe, po przyjeciu... Jadwiga Karolina - ocena (1) Bardzo przyjazne miejsce. Miła obsługa. Pierogi pierwsza klasa. Polecam z... Karolina Natalia - ocena (1) W styczniu jak byłam na badaniu wzroku to wyszła wada i Pan Bartek powiedział... Natalia
Dorota - ocena (1) Ewa to marka! Znam ją bardzo długo i miałam zaszczyt z nią pracować .... Dorota Agnieszka - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście, ogromna wiedza, miła atmosfera a przede... Agnieszka Grzegorz - ocena (1) Od momentu przekazania mieszkania pod opiekę Prostego Wynajmu, mogę cieszyć... Grzegorz Marta Busz - ocena (1) Serdecznie polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Bardzo cierpliwe i... Marta Busz Siostra Oddziałowa oraz Miesio, Basia, Tosia, Betty i Mollyx2 - ocena (1) Doktor Dominika, Ciotka Dominika, jak sama mówi, jest absolutnie wyjątkowa.... Siostra Oddziałowa oraz Miesio, Dramat i tyle - ocena (1) Oj początki sceptycznie podchodziłem do ich produktów i się nie myliłem.2... Dramat i tyle Arek - ocena (1) Panią Weterynarz odwiedzam ze stadem prosiaków (świnki morskie) od wielu lat.... Arek Klaudia, Grzegorz, Krysia, Filip - ocena (1) Pan Łukasz to niezwykle zaangażowany pasjonat. Opowiada ciekawie i w bardzo... Klaudia, Grzegorz, Krysia, Filip Jacek - ocena (1) Bardzo kompetentna Notariusz w konkurencyjnych cenach. Jacek Anita - ocena (1) Ogrom wiedzy, wspaniałe podejście do młodzieży. Lekarz z powołania , umiejący... Anita Łukasz - ocena (1) Bardzo kreatywny i profesjonalny architekt. Projekty niepowtarzalne i... Łukasz Antoni - ocena (1) Po odwiedzeniu tej pierogarni bez wyrzutów sumienia mogę stwierdzić że... Antoni szczęśliwy rodzic - ocena (1) Szkoła otrzymała nowego chętnego do pracy dyrektora p. Bartosza Chyś i... szczęśliwy rodzic Dorota - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie, a do tego przepiękne wnętrza. Polecam z całego... Dorota Szymon - ocena (1) Punktualnie i w dobrej cenie. Szymon Smakosz - ocena (1) Najlepsza Pierogarnia w całym Trójmieście.Pierogi i wszystkie inne dania... Smakosz Rafał - ocena (1) miła i kompetentna obsługa. a laptop teraz smiga jak nowy Rafał