Kasia - ocena (2) Fantastyczne miejsce dla rozwoju dzieci! Najstarszy syn jest już absolwentem,... Kasia Małgosia i Maciej - ocena (2) "Kocham żłobek" - słyszymy nie raz od Antka. Kameralna grupa, spokojna... Małgosia i Maciej Gregory2115 - ocena (1) Studio ma świetny vibe czujesz się, jakbyś był w miejscu stworzonym dla... Gregory2115
Senior - ocena (2) Uważajcie na ten zakład. Nie polecam !!!!!! Zakład diagnozował problem z... Senior Patrycja B. - ocena (1) Serdecznie polecam usługi wykonawcy Alex Domino! Meble na wymiar zostały... Patrycja B. Monika - ocena (2) Serdecznie polecam. Szybko, profesjonalnie i sprawnie. Do tego Panowie... Monika Bogda - ocena (1) Urokliwe miejsce, przemiła obsługa, pyszne jedzenie. Serdecznie polecam. Bogda Dorota - ocena (2) Kolejny rok mielimy w Karczmie imprezę firmową i co roku nas zaskakują.... Dorota Adam Kordecki - ocena (2) Miła, profesjonalna i bardzo pomocna obsługa. Bardzo dobra wspólpraca z... Adam Kordecki Tomasz - ocena (1) Polecam Doskonały kontakt i wykonanie. Tomasz Morenowe Wzgórze - ocena (1) dostawa ich własnym kurierem zawsze jest świetna, dzwonią, o której będą,... Morenowe Wzgórze Nikolas - ocena (1) Bardzo dobra nauka egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym... Nikolas AC - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Usterka zdiagnozowana i naprawiona w expresowym tempie. AC Jurek - ocena (1) Miła atmosfera , bardzo smaczne jedzenie Jurek Lukasz C - ocena (1) Jestem zadowolony z obsługi po stronie sprzedażowej i przeprowadzenia przez... Lukasz C Piotr - ocena (1) Świetna obsługa i fachowa pomoc! Zawsze mogę liczyć na profesjonalną radę, a... Piotr Andrzej - ocena (1) Świetna obsługa i fachowa pomoc! Zawsze mogę liczyć na profesjonalną radę, a... Andrzej XDemon - ocena (1) Bardzo rzetelnie wykonana usluga, dzis ciezko o dobrych mechanikow. Wyglada... XDemon Krzysztof - ocena (1) Pokoje czyste godne polecenia i blisko morza. Krzysztof Barbara - ocena (1) Odebrałam z naprawy ekspress do kawy firmy Krups, wymieniony został... Barbara