Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Samochód Panda z 2008r po czyszczeniu... Monika Adam - ocena (1) Kwotę ponad 38 zł za kurs podała mi pani przy składaniu zamówienia i tyle... Adam Ola - ocena (1) Pani Kasia z Reault świetny sprzedawca, polecam z całego serducha ! Ola
OJ - ocena (1) Dzwonki z dźwiękiem z filmu Star Wars, czy pasowanie na ucznia mieczem... OJ Krzysztof - ocena (1) Super produkt, jak najbardziej polecam Krzysztof Krystian z Lęborka - ocena (1) Top Top Top ! Polecam bez żadnego ale ,świetny kontakt ,świetnie doradztwo ,... Krystian z Lęborka Magdalena Lewańczyk - ocena (1) Pani Doktor Magdalena K. przyszła od razu z nieprzyjaznym nastawieniem i z... Magdalena Lewańczyk Alina - ocena (1) Bardzo profesjonalna i szybka obsługa .polecam Alina Agnieszka - ocena (1) Bardzo fajna miła obsługa otwarta na klienta , chętnie tam wrócę ponownie Agnieszka Dominik - ocena (1) Pan w rozmowie na początku był bardzo uprzejmy. Podczas rozmowy powiedziałem... Dominik Agnieszka - ocena (1) Pan Mirosław działa szybko, a przede wszystkim skutecznie. Miły kontakt,... Agnieszka M - ocena (1) Najlepsza restauracja, jedzenie, obsługa!!! Wszystko the Best!!! M Tomek - ocena (1) Gorąco polecam serwis mobilny Pettka! Złapałem kapcia na trasie, ale... Tomek m0nek - ocena (1) Szybko i sprawnie, polecam m0nek Emilia - ocena (1) Najlepszy Doradca, na jakiego moglibyśmy trafić. Pani Joanna jest... Emilia Dorka - ocena (1) Bardzo klimatyczna i przytulna restauracja. Jedzonko treściwe. Polecam... Dorka Martyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm, Panowie szybko i sprawnie spakowali wszystko, dodatkowo... Martyna BU - ocena (1) Świetne i bardzo klimatyczne miejsce, za równo pierwsza jak i druga, nowa... BU Joanna Nowacka - ocena (1) Szczerze polecam, zwłaszcza agenta Radosława Bujak- pełen profesjonalizm,... Joanna Nowacka Emil - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Adwokat Annę Koniuszko! Prowadziła moją sprawę o... Emil