Martyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm, Panowie szybko i sprawnie spakowali wszystko, dodatkowo... Martyna BU - ocena (1) Świetne i bardzo klimatyczne miejsce, za równo pierwsza jak i druga, nowa... BU Joanna Nowacka - ocena (1) Szczerze polecam, zwłaszcza agenta Radosława Bujak- pełen profesjonalizm,... Joanna Nowacka
Emil - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Adwokat Annę Koniuszko! Prowadziła moją sprawę o... Emil Marianna - ocena (1) Polecam szkółkę OSK Mateos!! Pan Maciej wykazał się cierpliwością i... Marianna Tomek - ocena (1) bardzo przyjazny i bezproblemowy kontakt polecam Tomek Piotr - ocena (1) Od lat kupuję rowery tylko w tym sklepie! Serwis to ich duży atut, zawsze... Piotr Adam - ocena (1) Świetna jakość obsługi! Pracownicy są bardzo pomocni, a serwis szybki i... Adam Anna - ocena (1) Ostatnio wybrałam się na wizytę do Pana Doktora z moją 15-letnią Córką. Żadne... Anna Piotr - ocena (2) Od 15 lat borykam się z bólem kręgosłupa. Przez przypadek trafiłem do Pana... Piotr Tatsiana Jasiuczenia - ocena (1) Cudowne miejsce! Mój mąż i ja jesteśmy zachwyceni tym, jak uważne i życzliwe... Tatsiana Jasiuczenia Agnieszka - ocena (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy, a przede wszystkim instruktora Michała... Agnieszka Monika - ocena (1) Tort był idealny! Bardzo polecam Monika Tomasz - ocena (1) Super kontakt z właścicielem. Pan Daniel dobrze doradził. Profesjonalny... Tomasz Miłosz - ocena (2) Sprawny instalator i serwis. Fachowa robota i dużo rad na miejscu. Polecam.... Miłosz Julia - ocena (1) Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia na farby do włosów, które... Julia Witek - ocena (1) Faworki na starym tłuszczu. Cena wysoka w smaku obrzydliwe. Witek Teresa - ocena (1) Polecam Panią Beatę Matysiak, usługa tłumaczenia na język niemiecki wykonana... Teresa Ja - ocena (1) Część prowadzących oceniłabym na 6+, lecz innych na 2. Ruletka na kogo się... Ja Klienci - ocena (1) Po opiniach w zdecydowaliśmy się na skorzystanie z pomocy przy kredycie... Klienci