WITAJ UE (1) witam ,po zmianach jakie zafundowało klientom PGNIGE wogule nie można... MAREK Kontakt z Gazownią !!! (4) e-mail: bok.rumia@pgnig EBOK (elektroniczne biuro obsługi klienta) strona... Betina15 Obsługa OK (1) Bardzo przyjazne Panie z BOK. Naprawdę czuje się to, że chcą pomóc. Sylwia
OBSŁUGA KLIENTA (1) PGNIG wogóle nie dba o klientów nie informuje o zamykaniu kas nie dba o... FRANEK Jestem zadowolona z Obsługi Klienta. (1) Jestem Sopocianką od 30 Lat.Uważam że Biuro obsługi Klienta jak i pozostała... Kasia nr.ewd.70036427 Tragedia (1) Nas oni okradają nie byle mnie w domu 2 miesiące nie używałem w ogóle gazy a... Mike Nie dbają o klienta! (1) Nie odpowiedziano mi na proste pytanie zadane przez internet. A więc do XXI... Niezadowolony z pracy gazowni BARTŁOMIEJ (1) OBSŁUGA OKROPNA ,PODEJSCIE DO KLIENTA TAKIE JAK CHLOPA DO CEPA.KIEROWNICZKI... BARTŁOMIEJ biurokracja i brak szacunku (1) Dzisiaj po południu podniosłam słuchawkę domofonu i usłyszałam : gazownia.... iza To jest po prostu żart (2) Telefonów nikt nie odbiera, można to sprawdzić w każdej dowolnej chwili... Łukasz Protasiewicz ryszard (2) pewnego dnia udalem sie do Gazowni Sopot-nie powiem byla dość spora... RYSZARD sopocka obsługa klienta (3) Generalnie jedna z najgorszych obsług z jakimi sie spotkałem. Nie podnoszenie... klient Fllabiuszek - opinia (1) Do połowy ubiegłego roku rachunki przychodziły co m-c, potem przez pól roku... Fllabiuszek Ewa - opinia (1) Od 4 dni nie mogę się dodzwonić, nie ma kontaktu mailowego. Jestem poza... Ewa Anna - opinia (1) Jeszcze rok temu rachunki za gaz przychodziły na nazwisko nieżyjącego... Anna Potwierdzam (1) Potwierdzam słowa mojego przedmówcy!!!To jest jak w "Alternatywach" Kamil