Maja - opinia (1) Egzamin miałam z P. Janem i z czystym sumieniem życzę każdemy tego Pana... Maja Anna - opinia (1) Dziś zdawałam za 5 podejściem egzamin w Pordzie w Gdańsku ale Pan Jan... Anna Bardzo pozytywne wrażenia z PORD (1) Egzamin na B zdany za 2 razem, pod okiem egzaminatora pana Jacka Marciniaka.... adamek255
Żałosne (1) Najgorszy ośrodek w Polsce, egzaminatorzy nie przyjemni, opryskliwi, a... Ja Do 3 razy sztuka (1) Polecam pord w Gdańsku a zwłaszcza egzaminatora Pana Tomasza spokojny... Justyna Egzaminy C i C+E/ pozytywne zaskoczenie. (3) Egzaminy na C i CE zaliczone za pierwszym podejściem . Polecam OSK Vektra z... Łukasz Nie taki PORD straszny jak go malują (1) Egzamin kat. B - teoria zdana za pierwszym podejściem, praktyka za drugim.... Miła atmosfera, egzaminatorzy naprawdę ok! (1) Miałam 2 podejścia, jedno w grudniu, jedno dziś (styczeń). Za 1. razem plac -... Weronika Wkoncu sie udało (1) Ośrodek egzaminacyjny na dobrym poziomie w wiekszości przyjaźni... Agnieszka Marzenie sie spełniło ! (1) Tak, tak , przez 30 lat miałam w tyle głowy marzenie zeby pójść na kurs i... Anita Znakomity WORD. (1) Kategoria A. Panie Referentki bardzo miłe i pomocne. Egzaminatorzy niezwykle... Trurl Egzamin (1) Świetne Podejście, nie stresuje, a wręcz uspokoja i bardzo dobrze się jeździ!... Pawel Zdany egzamin!! (1) PORD w Gdańsku jest super :). Przesympatyczni egzaminatorzy, na samych takich... Anna drodzy egzaminatorzy!!!! APEL (1) Drodzy Egzaminatorzy, apeluję do Was o trochę wyrozumiałości dla... BMB Pozytyw (1) Za pierwszym razem niestety nie udało się zdać, ale egzaminator p. Lech S.... W.K. Super egzaminator (1) Dla mnie Pan Sebastian również był bardzo miły fakt oblalam ale moje błędy...... Iza Egzaminator Pan Sebastian Garstka (1) Zdawałem pierwszy raz i zdałem. Poszło jak z płatka. Jeździłem pod wieczór i... Tomcio8446 Obsluga w okienku (2) Pani w okienku (starsza,siwa,krotkie wlosy) dramat, nie majac przerwy... Prrrrr Zdane (1) Dziekuje bardzo Pani Marcie P bardzo wspaniala Kobieta stanowcza wydawala... Agnieszka Kat A (1) P.Michal Lewandowski najlepszy, takich potrzeba Kat A