PRO-DRY

Osuszanie i odgrzybianie Termowizja

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 44/2

Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma. Szybko, sprawnie, czysto. Najpierw były oględziny... M.Laz Super firma. (1) Goraco polecam, prace wykonane ze szczególna starannascia, urzadzenia czyste... Daria Gdynia pełen profesjonalizm (1) Dziękuję za szybką i sprawną usługę osuszania mieszkania. gGoraco polecam... Pauula
OK (1) Usługa wykonana na najwyższym poziome. Komunikacja, jakość, terminowość,... Mich.Sob polecam (1) Lokalizacja wycieku wody trafiona w 100%, osuszanie zalanego mieszkania... Mario Jest OK. (1) Wykonana lokalizacja i osuszanie wykonane zostaly bardzo dobrze. Prace... Karol ze Swietojanskiej Firma godna polecenia. (1) Przedstawiona oferta przez firmę została wykonana w 100% tak jak to było... Magda Polecam. (1) Jedyna firma która znalazła przyczynę zamakania mojego mieszkania i... Sami Gorąco polecam. (1) Gorąco polecam, żadnych problemów z wykonanymi pracami, wszystko terminowo,... Dora świetna współpraca! (1) Bardzo profesjonalna obsługa już od pierwszego spotkania. Dostosowuje się do... Kłosek Nieszczęście - Szczęście (1) Nieszczęście - 7m3 wody wlały się w dwie kondygnacje mojego domu. Szczęście -... Mira K. Rewelacyjna komunikacja (1) Rewelacyjna komunikacja z pracownikami firmy, prace i wizyty wykonywane na... Adam N. zadowolona klientka (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi. Dokumentacja wykonana do... KL. Polecam (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i skuteczność. Katarzyna Rozwiązują problemy niedorozwiązania (1) Wszystko ok, fachowo i rzeczowo, opłata za usługę w przystępnej cenie.... mazgaj Świetna firma (1) Doskonały kontakt z klientem, rewelacyjnie wykonane prace, pełna pomoc i... DR Zadowolony klient (1) Polecam Pana Wojtka - fachowiec 100%. Wnikliwa diagnoza, a dopiero później... elcrack Osuszanie (1) Generalnie jestem bardzo zadowolony . Dobra komunikacja ze strony firmy i... Darek Bardzo dobra firma (1) Usługa wykonana bardzo dobrze i starannie. Zalało mi praktycznie całe... Kamila K. Jeśli potrzebne osuszanie to tylko od Pro-dry (1) Bardzo dobra firma, przez cały czas trwania prac nie było żadnych kłopotów,... Marek S.