PRO-DRY

Osuszanie i odgrzybianie Termowizja

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 44/2

Polecam (1) Świetni fachowcy w swojej dziedzinie. Konkretna rozmowa, jasno określone... Maciek K. Bardzo profesjonalna i szybka usługa (1) W 100% mogę polecić firmę Pro Dry. Bardzo profesjonalne podejście do tematu,... Tomasz N Super firma (1) Doskonałe podejście do klienta, po ostatniej powodzi i wizycie kilku... Michu
Świetni profesjonaliści + bardzo dobre podejście do Klienta (1) Polecam Panów z Pro-Dry. U nas sytuacja była bardzo trudna, bo wycieki były... Maciej Łaga solidna firma (1) Profesjonalne usługi, dobry kontakt z firmą, dostosowanie do potrzeb klienta.... Joanna Usuwanie wilgoci ze ściany (1) Fachowe podejście do osuszania i bardzo dobry sprzęt. Cała usługa została... Mushu Lokalizacja pękniętej rury w mieszkaniu (1) Jest ok. Kontakt dostałem z polecenia i będę polecał dalej. gdańszczanin Polecam (1) Bardzo, podkreślam bardzo profesjonalna ekipa. Robota wykonana została... Kaczorek Bardzo dobra firma (1) Namiar na firmę pro-dry dostałam od znajomych którzy korzystali z ich usług i... Weronika Karwiny polecam (1) Skorzystałem z usługi pomiarów termowizyjnych w związku z zimnym pokojem. Nie... Adam W. Znakomity wybór! (1) Szukałem firmy, która usunie przykry zapach z mojego mieszkania po tym, jak... M. Szewczuk Przeciek z rury (1) Miałem w mieszkaniu przeciek z rury który bardzo szybko się powiększał i... abomin Polecam (1) Na początku grudnia pękła mi rurka i zalała całe mieszkanie. Szybko wyszedł... Dominik Gdańsk Polecam (1) Bardzo dobra firma, godna zaufania. Odnaleźli przeciek którego nikt nie mógł... Maja Gorąco polecam. (1) Bardzo fachowe i profesjonalne podejście do pracy, świetny nowoczesny... Dawid GD Polecam (1) Korzystałam z usług firmy po zalaniu mieszkania na skutek nieszczelnych... Dagmara L. Polecam firmę Pro-Dry (1) Niestety zalało mi mieszkanie. Od znajomych dowiedziałam się że są... Daria Opinia dotycząca pomiarów (1) Dzień dobry. Skorzystałam z usługi pomiarów mieszkania przed zakupem. Bardzo... Iza S. Bardzo solidna firma . (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Doskonałe podejście do problemu.... M. Schmidt Polecam (1) Pierwszy raz korzystałem z szukania awarii przez termowizji i muszę przyznać... Kamil W.