PRO-DRY

Osuszanie i odgrzybianie Termowizja

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 44/2

Najwyższa jakość za przystępną cenę. (1) W moim domu zostały wykonane pomiary termowizyjne związane z szukaniem... Anna K. Sopot Polecam. (1) Lokalizacja przecieku za pomocą kamery termowizyjnej powiodła się w 100 %. W... Daniel Petarda chłopaki !!!! (1) Po długich analizach i spotkaniach z podwykonawcami zdecydowaliśmy się na... Marta i Michał Gdynia Gł.
Świetna firma !!! (1) Doskonały kontakt, miła konkretna rozmowa. Prace, osuszacze, spotkania... K. Leszcz Polecam usługi - rewelacja (1) W lipcu tego roku kupiliśmy mieszkanie w Gdańsku. Okazało się że mamy... Danka W. Polecam (1) Pracownicy firmy doskonale wiedzą co robią i wiedzą co mówią. Jestem... Daniel Super firma (1) Zdecydowanie polecam wszystkim - świetna firma, jakich mało w naszym kraju.... Ania 100 % pomoc i wsparcie (1) Uzyskałem fachową pomoc, wsparcie merytoryczne w załatwieniu wszystkich... Tomek Sikorski Super firma (1) Bardzo dziękuje za fachową usługę. To co mi się podoba w tej firmie to bardzo... Dominik Bardzo polecam !! (1) Firmę poleciła mi koleżanka z pracy i się nie zawiodłam. Usługa wykonana... Zuza J. Bardzo profesjonalnie (1) Super podejście do klienta, najwyższa jakość usługi, cena też ok. Czysty,... Michalina Trybała Osuszanie i odgrzybianie (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości pracy firmy PRO-DRY. Zaproponowali bardzo... Kamil Mączewski Rewelacja (1) Szybko, sprawnie, solidnie, za rozsądne pieniądze. Usługa dostosowana do... M.K. Osuszanie i odgrzybianie (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości pracy panów z firmy PRO-DRY. Polecam ,... Gosia polecam (1) Jestem bardzo zadowolony - zwłaszcza z jakości wykonanych prac. Polecam. tomek Jestem bardzo zadowolona. (1) Rozeznałam się w rynku, podzwoniłam po kilku firmach, z kilkoma się spotkałam... Justyna Rozwiązali poważny problem (1) Uczciwi, fachowi i rzetelni. Pomoc i doradztwo na najwyższym poziomie. Bardzo... Marek Kieras Polecam (1) Korzystałem, polecam. Jacek Lokalizacja awarii przez termowizję (1) Pan z tej firmy przyjechał do mnie bo miałem wyciek z rury od ogrzewania.... Marek Gdynia Polecam (1) Polecam innym ponieważ: - pełen profesjonalizm, - sprzęt zadbany,czysty,... karoolka