Klub Parlament

Kluby, dyskoteki Puby

Gdańsk, Świętego Ducha 2

KAMILA - opinia (1) Organizowalam tam panieński dla swojej koleżanki i co mnie bardzo... KAMILA nie polecam! tragedia! (1) Wybraliśmy się ze znajomymi do parlamentu.. Ekipa 26-latków.. Nie weszliśmy,... ama Fajnie (1) W parlamencie byliśmy pierwszy raz od jakiś 10 lat. Jak dla mnie jest... ja
Parę lat temu było duuuużo lepiej (1) Zaczynałem imprezy w Parlamencie w 2007r. Otwieraliśmy imprezy czwartkowe i... ed209 koncert selekcja pytanie (4) czy na koncert również obowiązuje selekcja ? czy jest możliwość wejścia na... xxx Monika - opinia (1) Muzyka i miejsce spełniają zadanie..... Można fajnie się wybawić. Tylko... Monika Co za ludzie (1) Klub byłby całkiem w porzadku, gdyby była wprowadzona selekcja. Wpuszczają do... Rozczarowana nie mój klimat (1) Dyskoteka jak dyskoteka. Kolorowe światełka, tłok. Ochroniarze grubiańscy.... just19991a Nie polecam (1) jedyn słowem NIE POLECAM!!!! Zero Szacunku dla kliena, menadżerka klubu... Aneta JEST SUPER (1) Jeden z najlepszych klubów w trójmieście tworzy świetny klimat obsługa... Klient Szczera opinia (1) Poszłam do tego klubu z zamiarem zorganizowania swoich urodzin. Wcześniej... Agnieszka Bywałem głównie w czwartki (1) I te czwartki które niegdyś były rzeczywiście za darmo, zamieniły się jakiś... Barto stali klienci - opinia (1) Jako stali bywalcy tego miejsca nie możemy zrozumieć niektórych opinii, jakie... stali klienci Chamscy bramkarze. (1) Jestem a raczej byłam stałą bywalczynią tego klubu. Od roku chodziłam tam z... gość Bramkarz...hahaha (1) Osobiscie nie mialam problemow z wejsciem do clubu, ani z wyjsciem..ale wiem... Agatka ;) Zmiany! (1) Bywałam w tym klubie dość często,ale szczerze mówiąc nic się tam od 2 lat nie... Zniesmaczona dziękuję za opinie ,dzięki nim wiem (1) Właśnie czytam opinie i zastanawiam się czy warto pójść. dziękuję za... Gdańszczanka Parlament (1) Bardzo przyjemny klub nie ma do czego sie przyczepic obsluga, wystroj i ceny... guest Występ Stand-Up Comedy (1) Merytorycznie Stand-Up Comedy było bez zarzutu! Mam uwagi dotyczące... Paweł Czwartek (1) Dziękuje chłopakowi, który pomógł mi w czwartek, gdy wszyscy inni nie... G.