Klub Parlament

Kluby, dyskoteki Puby

Gdańsk, Świętego Ducha 2

hahaha (1) ceny wygorowane? to chyba najtańszy klub w jakim byłam.zapraszam do sopotu... lola Ghost - opinia (1) Parlament to bardzo fajny klub z ciekawym wystrojem, muzyką, z której każdy... Ghost Do Pani Kasi (1) Do Parlamentu chodzę od 5 lat. Bardzo często co tydzień. Muszę się wstawić za... Bartek
Moja opinia. (1) Byłam w tym klubie kilka razy i za każdym razem bardzo mi się podobało.... Koliberek1990 Rudy musi odejsc!! (1) DO parl chodze od 7 lat czesto co tydzien .Tylko dlatego ze to jedyny lokal... kasia Swietny klub! (1) Klub zrobił na mnie FENOMENALNE wrażenie! Ludzie w porządku, 0 spinek,... expert Karola - opinia (1) Trafiłam tam zupełnie przez przypadek, bo raczej nie ciągnelo mnie tam nigdy,... Karola Świetny klimat (1) Polecam Parlament wszystkim, którzy jeszcze nie mięli okazji tam być. Lokal... Beata21193 słabo zaopatrzony bar (1) Chiałem zamówic wodke z sokiem grejfrutowym i okazało się ze w barze jest... grzegorz Pobity przez ochrone (1) Byłem na imprezie w parlamencie wyszłem na zewnątrz się przewietrzyć, gdy... Marek :) (1) witam. mimo tego, że do 18 lat trochę mi brakuje to udało mi się odwiedzić... klaudia Parlament schodzi na psy.... (1) W dniu wczorajszym chciałem wejść do klubu parlament. Po 40 minutach... zawiedziony Nie zróbcie z siebie PMiB (1) Błagam niech Parlament nie skończy jak klub PMiB który jest po sąsiedzku.... Sonko problem... (1) Jestem ciekawa czym różnią się buty sportowe od adidasów.... hmmmmm pierwszy... niezadowolona Pan P. - opinia (1) Witam! W parlamencie bywam prawie co tydzien i bardzo lubie ten klub:) nigdy... Pan P. Niestety coraz gorzej... (1) Kiedys do parlamentu chodzilismy ze znajomymi co tydz. Pelna kultura i klasa.... Byla fanka Gorzej... (1) Przez kilka miesięcy bywałam tam w każdą sobotę.Teraz niestety powoli... E. żal.pl (1) Jeżeli nie lubicie klubów przepełnionych dresami i dziewczynkami bo inaczej... anonim22 parlament !!! (1) bylem w sobote na andrzejkowej imprezie !!! kolejka przed wejsciem jak by... M.A. Wszystko super gdyby...??? (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń super muza,super obsługa:)) jest jedno ale... z... IwonaM