Klub Parlament

Kluby, dyskoteki Puby

Gdańsk, Świętego Ducha 2

Porażka (1) Wczoraj w tym klubie wejście dla facetów kosztowało ... 50 złotych :).... hjk Czwartkowe imprezy... (3) Jeżeli o mnie chodzi - czwartkowa muzyka w tym klubie to jakaś porażka. Same... Gosiaaa rozczarowana! (1) Jestem stałą bywalczynią Parlamentu. Chodzę tam od dobrych paru lat. Co do... stała bywalczyni
Żałosna selekcja! (2) Wybrałam się ze znnajomymi do tego klubu. Stojąc w kolejce nie wpuszczono... Kasia zmiencie p.menager i pana ochroniarza (5) wyprawialam ur mialam oplacona loze itd.wszystko by bylo dobrze tak naprawde... beata czwartkowa impreza 09.02.2012 (1) Impreza w czwartki przeważnie udana, jednak tym razem DJ do niczego! Żadnych... kormoran sylwester (1) Wczoraj miałam okazję świętować Nowy Rok w Parlamencie i ogólne wrażenie jest... anka Polecam (1) Zostaliśmy zaproszeni na imprezę urodzinowa (około 20 osób), w klubie można... Jasiu Klub super z wyjątkiem kręcących się po nim starych dziadów ! (2) Czegoś tu nie rozumiem. Do Parlamentu nie wejdzie osoba nie posiadająca... Emi Selekcja do Bani (1) Witam.Miałam okazje być w Parlamencie w sobotę.Wchodziliśmy całą... D&P najgorszy lokal w trójmiescie! (1) REGULARNIE CHODZILAM DO TEGO LOKALU ,BEDAC 9 KWIETNIA MOJ ZNAJOMY NIE ZOSTAL... ALICJA głupie pytanie , ale (1) wybieramy sie w sobotę do parlamentu ile kosztuje wejściówka? Zajęta2214 Oburzona ;p - opinia (1) Chodzę tam w miarę regularnie od 2 lat. I nie rozumie co tu ludzie... Oburzona ;p zzz - opinia (3) Przykład jak zniszczyła sie selekcja w Parlamencie ? 2 x Gorące 17-stki na... zzz MASAKRA!!!! (1) Ogólnie to pan niby "selekcjoner (RUDZIELEC)" chyba znalazł się w... Wera Jest dobrze! (1) Polecam wszystkim Parlament.. Dobry dźwięk niech zostanie dla małolatów i... Profeska Najlepszy klub w Gdańsku (2) Chyba to juz ostatni klub w Gdańsku w ktorym nie bawia sie dzieci. Wiadomo ze... Zona mojego misia Impreza w nowy rok (1) Ile dzisiaj kosztuje wjazd? hyhy jestem jak najbardziej na tak (1) Odwiedzilam klub ze znajomymi 18 grudnia. co mnie milo zaskoczylo brak... Znajomy Rudy selekcjoner (2) Witam, Na wstępie chciałbym powiedzieć, że Parlement jest jednym z... zmieńcie rudego