Klub Parlament

Kluby, dyskoteki Puby

Gdańsk, Świętego Ducha 2

zombo - opinia (3) Taki sobie klub, wpuszczają pełno dresów i udają, że robią selekcje przy... zombo dobre miesjce (1) Byłam tam nie raz i nie raz jeszcze wrócę . Każda impreza była udana a... Madzia Polecam !! (1) Najlepszy klub w Gdansku !!! Magda
Ogólnie.. (1) .. bardzo fajnie:) Muzyka i obsługa w porządku.. Każdy lubi inna więc nie... axa Bardzo fajne miejsce. (1) Pierwszy raz odwiedziłam to miejsce w ostatnią sobotę i wrócę tam jeszcze nie... Karolcia. neutralna (1) Co do muzyki i ogólnie panującego tam klimatu nie mam zastrzeżeń. Ale... Natalia gdańszczanin - opinia (1) Zauważyłem, że od pewnego czasu oprócz stałych bywalców zaczęło pojawiać się... gdańszczanin No więc.... (1) Do owego klubu chodzę od ok 4 lat.Bardzo lubię to miejsce. Czuje się tam... Anix niemila Pani menager (1) Do wystawienia opini skłoniła mnie sytuacja z przed 3 tygodni. Wchodzilam... Marlena niemiła pani menager (1) Do wystawienia opini skłoniła mnie sytuacja z przed 3 tygodni. Wchodzilam... Marlena srednio, srednio... (1) W srodku zabawa jest niezla ale obsluga wraz z ochrona - fatalna. Ch... i... imprezowicz :] (1) Według mnie,najlepszy klub w Gdańsku, byłam wczoraj ze znajomymi,weszliśmy... S. ZART ?! (1) jestem stalym bywalcem parlamentu, jak rowniez tegorocznym absolwentem... xxx Lokal zdecydowanie przereklamowany! (2) Na stronie przeczytaliśmy że w soboty jest prezentowane "szerokie spektrum... były gość amatorskie miksowanie (1) Dj bez wyczucia rytmu, prezentował niewyraźne i kiepskie przejścia między... Klient POLECAM!!! (1) Jak dla mnie świetny klub jestem tam bardzo często i mogę go polecić z... Bartek co się stało?! (1) co się stało z sobotnią impreza. po nieobecności około miesiąca byłam w... xxx trochę kultury (1) przy wchodzeniu na wczorajszy koncert zespołu behemoth spotkałem się z... jacek o. pan rudy bramkarz (1) witam na wstepie chcial bym ujac ze bramkarz byl bardzo nie przyjemny w... barek Koooozak (1) Piątki z czarną muzyka po prostu prze kozackie!!! Dj Eddie zapuscil najlepsze... Jacenty