Klub Parlament

Kluby, dyskoteki Puby

Gdańsk, Świętego Ducha 2

Bardzo polecam !! (1) Jeden z najlepszych klubów w Gdańsku. Bardzo polecam, wstęp pod kontrolą,... Usatysfakcjonowana Chamska ochrona (2) Na "bramce" stoją co najwyżej ćwierćinteligenci. Jak się nie jest znajomym,... Amaru Dobrze (1) Dziwią mnie komentarze typu iż jak się wyjdzie to trzeba ponownie zapłacic.... pani
Ta dwoja za caloksztalt klubu zostala podciagnieta bo powinna byc jedynka! (1) Ochrona chamska,ceny zawyzone a ogolny klimat dosc pospolity.Odwiedzam rozne... Xawery bramkarzyna (1) Główny rudy bramkarzna mało bystry i jeszcze mniej kulturalny. Klub robi... kultura OCHRONA (1) BArdzo rozczarowałam się niedawno na imprezie czwartkowej !!! Można... Rozczarowana Żenada (1) Wejście za darmo, ale, żeby wejść trzeba wykupić kartę do wykorzystania na... Zosia ... (1) Rozumiem, że jest kryzys i ciężkie czasy również dla klubu Parlament jednak... Poli Zmiany, zmiany, zmiany (1) Kochani! Impreza z Parlamentu przeniosła się do Soptu. Zmieńcie nazwę, dja,... gdańszczanin M - opinia (2) Wczoraj wraz z grupą znajomych chcieliśmy pójść do tego "klubu".... M Ochrona do d... (2) Wczoraj byłem na imprezie w parlamencie i to co zobaczyłem a dokładnie czego... Maciek Do niedawna stały bywalec (1) lokal może nie jest idealny, jednak lubiłem do niego chodzić ze względu na... dawniej stały klient Czas na zmiane!!!?? (2) ...To ze w parlamencie zawsze sa tlumy to nie zasluga tego ze jest swietnym... michaelanka muzyka, selekjcja, karta nie gotówka WTF (1) Ochroniarze bezczelni, selekcja taka jak sie chce. Za pierwszym razem karta... Opinia lojalnego Pierwszy raz (1) Miałem okazję pierwszy raz bawić się w owym klubie. Jako, że nie jestem... Michu MUZA W CZWARTKI (1) Bardzo lubię ten klub, ceny przystępne obsługa do zniesienia ale MUZYKA W... parlamentka PARLAMENT-Selekcjoner mało profesjonalny! (1) Pierwszy raz w klubie Parlament bylam 10 lat temu,wtedy klub był duzo lepszy... niezadowolona klientka Beznadzejna selekcja (1) wraz z ekipą uznaliśmy że wybierzemy się na Halloween do parlamentu. w... Kamil RASISTOWSKI KLUB (5) Obsługa do dupy jednym słowem. A jedynki za klimat, wystrój i ceny... Mateusz DJ PORAŻKA ! (1) Chodze do parlamentu dosyc czesto, przewaznie w czwartki. Muzyka jest... M