Dorota Cichewicz - opinia (1) Wspaniała lekarka ,wspaniały człowiek ,moje dzieci leczy od 20 lat i nie... Dorota Cichewicz Aneta B. - opinia (1) Dr. Korzecka to lekarz z powołania. Miła i szczegółowa. Ma podejście do... Aneta B. Jpp - opinia (1) Super lekarz. Że świecą takiego szukać. Wielkie dzięki. Jpp
Jpp - opinia (1) Super lekarz. Że świecą takiego szukać. Wielkie dzięki. Jpp Aneta N. - opinia (1) Pani Doktor jest lekarzem tzw. z powołania. Trafnie diagnozuje dolegliwości... Aneta N. Hanna Kovalenko - opinia (1) Dobry lekarz. Wielkie dzięki. Nasz syn zawsze chętnie spotyka się z Panem... Hanna Kovalenko Mama Igi - opinia (2) Jako mama z całego serca polecam! To już kolejna konsultacja. Temat trudny,... Mama Igi Dorota W. - opinia (1) Pani Dr. Wykazuje ogromną empatię w stosunku do dzieci i rodziców, z ogromnym... Dorota W. D. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora ! Doświadczenie i podejście... D. Malwina - opinia (1) Bardzo dziękujemy za opiekę pediatryczną podczas infekcji u naszej... Malwina Aleksandra - opinia (1) Pan Dr okazał się naszym wybawieniem przed urlopem. Przyjechał na wizytę... Aleksandra Agata - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Doktora. Ma bardzo dobre podejście do dzieci,... Agata Marta mama Marcelka - opinia (1) Znam Pana Doktora od dawna i kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży, myśl,... Marta mama Marcelka Natalia - opinia (1) Miałam dziś okazję poznać Pana Doktora i jego podejście do Dzieci. Poprosiłam... Natalia Kamila - opinia (1) Pana doktora znałam z wizyt w przychodni. Od zawsze miły a przede wszystkim... Kamila Mama Ani i Rafałka - opinia (1) Serdecznie polecam pana doktora , bardzo miły, mądry , zawsze odpowiada na... Mama Ani i Rafałka Przemek - opinia (1) UWAGA ! Ostrzeżenie !! Impertynencki typ przyjechał na wezwanie w niedzielę,... Przemek TheEND - opinia (1) Nie polecam, ogrom negatywnych opinii na temat tego lekarza przemawia sam za... TheEND Małgorzata - opinia (1) Polecam. Dobre podejscie do małego pacjenta i trafna diagnoza. Małgorzata Gdynianin - opinia (1) Ten Pan nie powinien być pediatrą jeśli nie potrafi odróżnić u niemowlaka... Gdynianin