Patrycja - ocena (3) Milion kulek . Z 90 do podania dziennie małemu dziecku. Wizyta 15 min. Byłam... Patrycja Mama - ocena (1) Bardzo dokładny wywiad, rozmowa spokojna bez pośpiechu, pani doktor szuka... Mama H.Anna - ocena (1) Wspaniały lekarz, o dużej wiedzy, odpowiedzialny, zawsze właściwie dobierze... H.Anna
Ewelina - ocena (1) Pani Longina była pediatrą mojej córki prawie przez 18 lat. Zawsze witała nas... Ewelina Ada - ocena (1) Z wielką przyjemnością podzielę się opinią o dr. Neuman-Łaniec.Od wielu lat... Ada Ewelina - ocena (2) Miałam wczoraj konsultację video późnym wieczorem (w sobotę), potrzebując... Ewelina Gienadij Toczka - ocena (1) tak mnie pan dr Majdyło wyleczył że mi noga odrosła i trzecia noga urosła , a... Gienadij Toczka TaRo - ocena (1) Wspaniały lekarz. Specjalista doskonały. Jakich mało. I zawsze szczerze... TaRo Oliwia - ocena (1) Najlepszy pediatra jakiego było nam dane poznać! Jest Pani Aniołem. Pięknie... Oliwia Artem - ocena (1) Miałem telekonsultacje kilka dni temu w sprawe syna. Z poblemom powiedziała... Artem Marta - ocena (1) Wspaniały, ciepły lekarz, który poświęca dużo czasu i uwagi pacjentowi.... Marta MK - ocena (1) Najgorszy lekarz u jakiego byłam. Bardzo nieprzyjemna w obyciu, niemiła.... MK P. - ocena (1) Lekarz jest sympatyczną, taką nieco zwariowaną starszą pania, żyjącą trochę w... P. Agnieszka Baginska - opinia (1) Pani Dr jest poprostu wspaniala !!!! Na wizyte dojezdzam 600 kilometrow 4... Agnieszka Baginska Daria - opinia (1) Pani doktor ma podejście holistyczne do leczenia, za każdym razem leczenie... Daria Barbara Zajet - opinia (1) Pani dr Ewa jest lekarzem mojego od 4 lat. Ma wspaniałe podejście do dzieci,... Barbara Zajet Izabela - opinia (1) Do Pani dr trafiamy chodzimy od kilku lat. Niestety trafiamy z zapaleniem... Izabela A. - opinia (1) Niezwykle rzeczowy specjalista, konkretny, cierpliwy, chętnie dzieli się... A. Alicja - opinia (1) Pani Doktor jest wspaniałą osobą. Zawsze trafne diagnozy w przypadku moich... Alicja Anna - opinia (1) najlepszy!!!!! Zawsze wie co robi. Szybka diagnoza. Mądre leczenie Polecam... Anna