Michal - opinia (2) Przyszedlem na wizytę z 18 miesięczną córką do doktora do przychodni NZOZ... Michal Ewelina D - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Konkretna, z dużą wiedzą i... Ewelina D olask - opinia (1) Pani doktor bardzo miła i profesjonalna do tego rzeczowa i konkretna.... olask
Danusia - opinia (1) Wspaniała lekarka, super podejście do dzieci. Moja 4 letnia Hania po raz... Danusia diagnoza (1) nie polecam tego lekarza. Przez 2 lata nie pani dr nie wpadła na to, że... była pacjentka Wspaniała (1) Pani Krystyna, lekarz z autentycznego powołania. "Stara szkoła" gdzie dobro i... Wiesałw Jezierewski Najlepsza Pediatra (1) Dr Stawicka jest nasza pediatra od samego poczatku. Jest przesympatyczna,... Joanna Odradzam!!! (1) Byłam z córką na wizycie u tej pani w szpitalu miejskim w redlowie i... Beata Niezastąpiona (1) Po pierwszej wizycie około 3 lata temu wiedziałysmy, że z Panią Doktor... Kinga Rewelacyjny lekarz (2) Mam do niego wielkie zaufanie, fantastyczne podejście do dzieci, zawsze... JG Bardzo profesjonalna a jednocześnie sympatyczna lekarka (1) Pani doktor ma wyjątkowo dobre podejście do dzieci. Diagnozy trafne, leczenie... Kamila Super podejście do dzieci (1) Bardzo polecam, bez przepisywania antybiotyków potrafi zdziałać cuda.... Jakub Wizyta 25.01.2019 enelmed (1) Witam, Jesteśmy tolerancyjni i cierpliwi, ale co ten doktor robi i jak się... Paweł Polecam (1) Najlepszy lekarz jakiego znam!!! Zawsze trafne diagnozy. Duża zaangażowanie!... Marta Polecam (1) Wezwałam Pana Doktora do mojego dwuletniego synka który od trzech dni męczył... Katarzyna Rozsądny lekarz (1) Dawno nie spotkałam tak mądrego lekarza z nieszablonowym podejściem do małego... Multimama Masakra!!! Z dala od tego "lekarza"!!! (1) Na początek: przy zamykaniu drzwi do gabinetu przez przeciąg na korytarzu... Ola Bardzo dobry lekarz (1) Polecam tego lekarza! Ma bardzo dużą wiedzę i bardzo dobre wyczucie. Wszystko... Kasia Polecam!! (1) Polecam!! Lekarz uprzejma, miła, z podejściem do dziecka. Wizyta bez... K. Polecam w 100% (1) Byłam u Pani doktor na konsultacji neurologicznej z 5 i 2,5 letnim synem.... Karolina