polecam (1) Wizyta u pani doktor długo pozostanie w pamięci.Od dłuższego czasu szukaliśmy... hanna leczes swoje dzieci i nie zmienie na innego (1) leczes swoje dzieci i nie zmienie na innego FSO Potwierdzam , wspaniała lekarka (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem . Pani Marta przywraca wiarę w ludzi . Polecam... Princessa
skierowanie (2) Do lekarza zgłosiłam się z podejrzeniem nieprawidłowości w układzie... Aleksandra cudowny lekarz (1) Pani Profesor od wielu lat leczy moje dzieci, wielokrotnie pomagała nam w... Artur świetna specjalistka i lekarz z powołonia! (1) Wizyta noworodka (4 tz) trwała godzinę. Dziecko zostało obejrzane z każdej... Winnie-the-Pooh Wizyta w medicoverze (1) Widzę, że wiele komentarzy pokrywa się z tym co sam chciałem opisać. Jak żyję... Michał Właściwa osoba z powołania (1) Widać pasję do medycyny i doświadczenie, które przedkładają się na sporą... Krzysztof Wspaniały lekarz :) (1) Z wielką radością wystawiam opinię pozytywną Pani doktor . Moja córeczka w... Maciej i Ewa Piekarz nie polecam! (1) Dr Szubka dla mnie nie jest lekarzem pierwszego kontaktu, ponieważ całkowicie... Piotr Bardzo kompetentny ,rzeczowy lelarz (1) /Przyjechał o umówionej godzinie ,zbadał mnie i przepisał leki, które brałam... Luiza z Pohulanki Nie polecam (1) Skorzystaliśmy z wizyty domowej Pana Doktora. Pozytywnie oceniamy szybkość i... Matka Cudowny lekarz (1) do Pani doktor trafiłam z polecenia znajomej, która leczyła u niej swoich... Małgorzata Nieprzyjemny lekarz (1) Jego (chyba standardowy) pakiet leków na problemy nosowo-gardłowe to ibuprom... y4m Kategorycznie nie polecam !! (1) Odbyłem wizytę w Medicover, przyjął mnie Dr. Adam Szubka. Przyszedłem z... Krzysztof Agata - opinia (1) Polecam w 100% super podejscie do dziecka wszystko fajnie wytlumaczone i... Agata Nie polecam, odradzam, przestrzegam (1) Przepisal dziecku tonę leków z antybiotykiem na czele. Stan dziecka po jego... Bardzo niezadowolona pacjentka perfect (1) Czas oczekiwania: 1,5 godziny Przystępność cen: Nawet nieźle Obsługa, jakość... Grzegorz Polecam (1) Bardzo polecam panią doktor. Kompetentna i rzetelna. J zosia - opinia (1) Super lekarz z podejściem do dzieci. Wizyta zajmuhe tyle ile potrzeba.... zosia