dziękuję i polecam (1) witam, byłam u pana doktora w centrum Medicover, była to moja pierwsza... anna biziuk Lekarz rodzinny od lat (1) Jesteśmy pacjentami Pana doktora od lat. Cenimy spokój, zaangażowanie i... Joanna Luiza - opinia (4) nie mam w zwyczaju pisania zle na kogokolwiek, robie to po raz pierwszy...ale... Luiza
Nieprofesjonalny lekarz (2) Jest to lekarz który podczas wizyty wprost mówi, że NFZ nie płaci odpowiednio... Rodzic 5 mieszęcznego chłopca Zdecydowanie polecam (1) Polecam zdecydowanie Pana Dr. Trafiłam do Dr kierując się opiniami w sieci i... MalaMi Bardzo zadowolona (1) Bardzo polecam Pana Doktora. Byłam z córką na NFZ i jestem pod ogromnym... Wewka007 Z pełną odpowiedzialnością polecam innym rodzicom (1) Pani Doktór to lekarz z powołaniem, mająca podejście zarówno do dzieci jak i... Michał Najlepszy pediatra w Trójmieście! (1) Ze względu na chorowite dziecko, mieliśmy już styczność z różnymi lekarzami,... Agnieszka Nie polecam dr Stawickiej (1) Nie polecem! Arogancka i co najgorsze niekompetentna. Byliśmy u niej z 3... zuzu-87 Super lekarz (1) Szczerze polecam, świetny fachowiec, rzeczowy lekarz. Wykryła nie jedno... Marta Wspaniala Pani doktor (1) Polecam, ogrom wiedzy Stala pacjentka Rewelacyjna pani doktor (1) Niezwykle profesjonalne podejście do małego pacjenta. Beata CUDOWNY LEKARZ - PRAWDZIWE POWOŁANIE (1) Jako mama 3 dzieci spotkałam już wielu lekarzy, ale nigdy takiej klasy i... Renata niemily lekarz, odmawia wydania zwolnienia lekarskiego (1) dr Adam Szubka stwierdzil u mnie ostre wirusowe zapalenie gardla i nosa po... grazyna Lekarz na typowe odwal się.......... (1) Byłem na wizycie u Pana Dr w placówce Medicover w Oliva Gate. Pan był... Marcin 30 lat polecam (1) Pan doktor powiedział, że będzie za 20 minut i tyle dokładnie zajął mu... Aga Pediatra z powołania - godny polecenia (1) Prawdziwy lekarz z powołania. Pani Doktor ma świetny kontakt z dziećmi,... MJ Najlepszy ! (2) Moja córka ma dziś 11 lat. Ponieważ od pójscia do przedszkola , jako 3 lata... Małgorzata pediatra i lekarz rodzinny godny polecenia (1) Dziwię się, że tak znany w Gdańsku i popularny pediatra nie ma jeszcze... Barbara polecam (1) Pani doktor bardzo dokładna i kompetentna. Dobre podejście do dziecka, lekarz... Natalia