Świetny pediatra (1) Takiego lekarza jeszcze w życiu nie spotkałam, o tak cudownym podejściu do... Sylwia opinia (1) Lekarz z odpowiednim podejściem do małego pacjenta i dużą wiedzą, polecam. mama Opinia (2) Pani doktor dokładna , ciepła ze świetnym podejściem do dzieci, niesamowita... mama maleństwa
Dobry człowiek, świetny lekarz (2) Pani Neuman - Łaniec jest świetnym lekarzem. Jej wiedza, podejście do dziecka... Aleksandra Nie polecam (1) Pan dr był u mnie na wizycie domowej. Dosłownie wleciał do mieszkania, umył... B wspaniała lekarka (1) Witam , chciałam podziękować za fachowość Pani doktor ,korzysta z jej usług... margaretta Nie polecam! (2) Lekarz niezbyt przyjemny, odmawiający zwolnień powołując się na ZUS i niskie... Patryk Wspaniały lekarz (1) Pan doktor jest fachowym, doświadczonym lekarzem, bardzo zaangażowanym w... Agata Lekarz godny polecenia (1) Leczymy nasze dzieci u Pani Doktor już od 4,5 lat (tyle lat ma nasz syn). Bez... Kamila Agu - opinia (1) Pani doktor pomogła naszym dzieciom bardzo! Niezwykle miła, doświadczona,... Agu złe rozpoznanie (1) Moje dziecko walczy z zapaleniem otrzewnej bo p.dr nie rozpoznała zapalenia... Justyna Polecam pediatrę (1) Świetny pediatra.Maleństwo mi choruje. Korzystamy z rejonowej przychodni na... Iwona nie polecam (1) slyszalam o tym panu,ze swietny fachowiec. jednak, gdy poszlam z dzieckiem na... agn_szt Małgorzata K. - opinia (2) Córeczka miała infekcję wirusową, pan doktor osłuchał i zaordynował leczenie,... Małgorzata K. WSPANIAŁY LEKARZ! (1) Dzisiaj jestem po wizycie. Pani doktorprzyszła na drigu dzień po moim... Sarah Sonia - opinia (1) Pani Doktor bardzo miła,rzeczowa oraz godna zaufania. Ma wspaniałe podejście... Sonia Wiedza i profesjonalizm (1) Znakomite podejście do dziecka, badanie noworodka przeprowadzone zostało... Zbyszek Zdecydowanie polecam (1) Dziś Pani doktor odwiedziła moją prawie 4 miesięczną córkę, która ma ropne... Marta miła starsza pani z podejściem do dzieci (2) zadbana starsza Pani z dobrym podejściem do dzieci jedyny minus jaki... mama ani Polecam!!! (1) Lekarz z powołania, mój synek go uwielbia:) Dr Marek jest najlepszym pediatrą... Klaudia