Pediatra godny polecenia!!!! (2) Mamy pelne zaufanie do Pani Doktor,ktora jest pediatra naszej corki od kilku... Ania Najlepszy pediatra (1) Pani Doktor jest nie tylko wspaniałym lekarzem, ale również przemiłą i... Sylwia i Paweł ,rodzice Michała Lekarz oddany malym pacjentom, przyjazny rodzicom (1) Pani doktor jest niezwykle ciepla osoba i nie pozostaje obojetna na stan... mama Tobiasza
POLECAM (1) rewelacyjny lekarz i człowiek,uśmiechnięty, kompetentny, nasz synek Go lubi a... k78 Świetny lekarz z rewelacyjnym podejściem! (1) Ilekroć nasza Córka jest chora, a jej stan zdrowia uniemożliwia pójście do... migro Gorąco polceam (1) Polecam pana doktora, wspaniale zajmuje się maluchem, spokojnie wysłucha i... Marta POLECAM (1) Bardzo polecam Panią doktor jest świetnym diagnostą, naszego starszego syna... m Pedriatra na 6 (1) Leczę u Pani doktor syna od urodzenia, tylko ona stawiała właściwe diagnozy i... Dorota Polecam :) (1) Z Panią Doktor można się szybko i bez problemu skontaktować, jest otwarta i... Anna B. Mama Jasia i Kubusia - opinia (1) Drodzy Rodzice! Jestem mamą dwóch chłopaków ( 1,5 roku i 3 miesiące). Panią... Mama Jasia i Kubusia Polecam wszystkim rodzicom (2) Na Panią Magdalenę trafiliśmy pierwszy raz gdy nasz synek miał dwa tygodnie.... Mama Antka ODRADZAM!!! (1) Byłem u niego w Medicover. Tak jak ktoś wczesniej napisal - gosc jest... user polecam (1) Pani doktor to wspaniała osoba, pomogła mi z bólami kolan oraz problemami z... Jadwiga Bardzo polecam dr Aleksandra Krasnow (1) Jestem mama 4-miesiecznego chlopca i wezwalam doktora na wizyte domowa do... Mama Maksa Opinia (1) Dziecko korzysta z usług Pani Doktor od kilku lat. Polecam ją szczególnie za... Wiesław Kopeć Opinia Sprzeczna (2) Jestem przerażona ogólną opinią o pani Bałandzie i wszechobecnym podziwem... Basia Nie polecam (1) Stanowczo nie polecam tego lekarza jako internisty dla osób dorosłych. Jest... gość magda - opinia (1) bardzo dobry lekarz z podejsciem do malych dzieci polecam magda duże wątpliwości (1) Mam bardzo duże wątpliwości co do doktor. Jeżeli jest większy problem niż "... ojciec dziecka dr Aleksander Krasnow (1) Dr Aleksander Krasnow to bardzo dobry specjalista pediatra, wg mnie jest... Anna K.