Lekarz z prawdziwego zdarzenia (1) Pani Doktor to wspaniały człowiek Profesjonalne podejście, cierpliwość,... paweł ort Homeopatia to bzdura (1) Ciężko mi okreslić jakim jest specjalistą bo żadko (na szczęscie) do niej... Magda katastrofa (7) Pani "doktor" wykazała się skandalicznym brakiem wiedzy- i to nie jeden raz.... przerażona mama
dr Kozielska (1) Bardzo dobry lekarz jednak brakuje tutaj troszeczke wygód zapisy on-line i... matka jakuba LEKARZ JAKICH MAŁO (1) Pani Doktor to lekarz z prawdziwego zdarzenia. Bardzo profesjonalne podejście... Mama Julii NAJLEPSZY NEFROLOG DZIECIĘCY NA POMORZU (1) Nie tylko geniusz w chorobach nerek u dzieci ale idealny pediatra oddany... Miśkiewicz A. Szczerze polecam (1) Najlepszy nefrolog dziecięcy w województwie pomorskim. Chodziliśmy z synem to... mama Blanki Zdecydowanie polecam! (1) Świetny lekarz, wspaniały człowiek. Dziękujemy za pomoc! A Serdecznie polecam! (2) Drogie Mamy! Panią doktor poznalismy w Szpitalu na Polankach, od tego czasu... Mama Dominika i Błażeja doktor balanda (1) moje dziecko leżało na oddziale u Pani doktor.Bardzo miła i sympatyczna... Dorota L A. - opinia (1) To prawda, że do dr Małaczyńskiej trudno się dostać, prawdą jest też, że pani... A. POLECAM (2) Pani doktor prowadzi moją córeczkę Polę od narodzin tj. od 1.5 roku. Pani Dr... mama POLI mama - opinia (3) Nieprzyjemny i gburowaty. Nie polecam. Infekcje wirusowe leczy antybiotykami. mama najlepszy lekarz pediatra w trójmieście (1) Chodzimy z naszymi synami od 5 lat. Żaden z nich do dziś nie brał... tata 2 synów BARDZO POLECAM (1) Pani Doktor to konkretna osoba, nie przepisuje dziecku od razu nadmiaru leków... Jola, mama Amelki Serdecznie polecam (1) Profesjonalna i bardzo zaangażowana pediatra z wyjątkową wiedzą medyczną i co... Tata Natalki najlepszy pediatra w Trójmiescie (1) W związku z tym, że orientuję się, co i dlaczego podaję dzieciom, oraz... uświadomiona mama ZDECYDOWANIE ODRADZAM (3) BARDZO NIEPROFESJONALNE PODEJŚCIE!!! Dr Folwarski ma dobre podejście do... była pacjentka Brak analitycznego myślenia (1) Pan "doktor" osobę dorosłą z rotawirusem nawet nie raczył przebadać - nie... Tomasz Polecam (1) Korzystamy z wizyt domowych Pani doktor, gdy tylko z naszą córeczką dzieje... Ewa, mama Karolinki