Ola - opinia (1) Słabe zainteresowanie pacjentem. Strata czasu. Następnego dnia poszłam do... Ola Polecam gorąco (1) Pani Doktor opiekuje się moim synkiem od ponad 3 lat. Można na Nią zawsze... Katarzyna Turzyńska ideał (1) Od 5 lat mój synek jest pacjentem pani doktor, niedawno dołączyła córeczka.... Olga
kp - opinia (1) Wspaniały lekarz, który nie oszczędza czasu dla małego pacjenta, sympatyczny... kp Taka Pani doktor to skarb :) (1) Pani doktor jest jednym z najlepszych lekarzy z jakimi się w życiu spotkałam.... Ola WSPANIAŁY CZŁOWIEK (1) Wspaniały człowiek, według mnie również bardzo dobry pediatra, synek czuję... aga Cudowna Pani Doktor ! (1) Naprawdę jest to cudowna pediatra. Bardzo rzeczowa i kompetentna. Gotowa do... Ewa Czy pan doktor w ogóle wie, co robi? (1) Jestem zaskoczony stopniem niefrasobliwości doktora Szubki. Czterokrotnie... panicz polecam !!!!!!!!!!!!!!!! (1) PROFESJONALNA PEDIATRA To była druga wizyta pani doktor. Jesteśmy zachwyceni... K. Karczewska PROFESJONALNA PEDIATRA (1) To była druga wizyta pani doktor. Jesteśmy zachwyceni przede wszystkim... K. Karczewska Znane nazwisko, to nie wszystko! Przerost formy nad treścią! (1) ....łypnęła wzrokiem, coś tam pod nosem mruknęła i powiedziała - AZS, może... mama Rewelacyjny pediatra (1) Z Panią doktor spotkaliśmy się kilka razy w ostatnim roku, ponieważ naszą... Stały pacjent Mój ulubiony Pediatra (1) Wspaniała osoba z empatycznym podejściem do pacjenta. Leczenie prowadzi w... L.R. Radosna mama i syn:)) - opinia (1) Dr.Malgorzata Szumera to Aniol:))Ciesze sie ze moj synek jest teraz w dobrych... Radosna mama i syn:)) CUDOWNY LEKARZ ! (1) Dla mnie u lekarza liczy się - profesjonalizm. I tu tak właśnie było. 100 %... Katarzyna Z pełnym przekonaniem.... (1) Szybka reakcja oraz kompetencja skutecznie poprawiły stan zdrowia mojego... Szczęśliwa mama Adasia wspaniała pani lekarz (1) SUPER LEKARZ POLECAM GORĄCO PANIĄ DOKTOR-POMAGA CAŁEJ RODZINIE PRZY... INES SUPER LEKARZ (1) POLECAM GORĄCO PANIĄ DOKTOR-POMAGA CAŁEJ RODZINIE PRZY LEKKICH I CIĘŻKICH... INES Wspaniały Pediatra i Człowiek (1) Polecam wszystkim rodzicom!!! Jeżeli jesteście Państwo rodzicami i szukacie... Joanna M Bardzo dobry lekarz (1) Pan doktor przyjął nas w pół godziny od mojego telefonu. Bardzo miły.... Weronika