No cóż (1) nie mam zdania - jedni chwalą pod niebiosa inni mają odmienne zdanie - jeżeli... skrat bardzo dobry lekarz (1) Można liczyc na poradę, i w razie potrzeby wizytę, o każdej porze, dogodny... Paulinka :-) Z czystym sumieniem POLECAM! (1) Wyjątkowa lekarka. Czujna, fachowa, cierpliwa i empatyczna. Ma doskonały... mama 9 letniej córki i 4 letnieg
Pani dr jest cudowna (1) Konkretna, zdroworozsądkowa a do tego przesympatyczna!!! Ania Polecam (1) Mimo problemów z dostanie się do P. Doktor, szczerze polecam. Jako jedyna z... Ppppp POLECAM!!!! (1) bardzo polecam dr Jaskólskiego- wizyta pod każdym względem super!!! podejście... felka74 Wspaniala Pani Doktor! (1) Z pomocy Pani Doktor korzystaliśmy kilkakrotnie.Jestesmy bardzo... Mama Majki Rzetelny Profesjonalny Pediatra (1) Jestem pod wrażeniem Pediatry Pani Doktor Neuman - Łaniec która ostatnio była... Paweł DZIĘKUJĘ... (1) Brak słów którymi można byłoby określić wysoki profesjonalizm i wspaniałe... mama Mai D. super lekarz (1) Polecam wszystkim Pana Doktora,super lekarz,dokładny,konkretny,świetne... katarzyna ignorant (1) nie wiem co napisać, pan Szubka nie powinien się zajmować niczym, co ma... v Bardzo dobry lekarz - POLECAM (1) Pani doktor prowadzi mojego syna od narodzin tj. od 1.5 roku. Bardzo fachowa... Joanna Olender Lekarz roku :) (1) Naprawdę fantastyczna osoba, bardzo ciepła i sympatyczna. Gorąco polecam!! :) Agata Gorąco polecam (1) Gorąco polecam Panią Doktor,od trzech lat opiekuje się dwójką moich dzieci i... Wioletta Karbowska Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt.Konkretny, dobra diagnoza, trafne leki iza po prostu dobry lekarz i człowiek (1) Pani doktor odwiedza nas już od 10 lat, opiekuje się naszą córką od narodzin... Patrycja Tucholska Polecam - świetny fachowiec i doskonały doradca (1) polecam z całego serca Dr.Łaniec , która prowadzi nasze dzieci od wielu lat w... Irek Super lekarz (2) Brak mi słów dla uznania wiedzy kompetencji i podejścia do dziecka Dr.... Monika polecam (1) bardzo dobry kontakt z moja córeczką która ogólnie na lekarzy reaguje... iwona dzik lekarz godny polecenie (1) Polecam wszystkim rodzicom, pełen profesjonalizm, lekarz udziela odpowiedzi... Iwona