Grzechotnik - opinia (2) Poszliśmy z 3tygodniowym noworodkiem na pierwszą wizytę kontrolną. W... Grzechotnik Rzetelna wiedza, dobre podejście i przystępna cena. (1) Trójka moich dzieci jest leczona u doktora. Solidna widza, podmiotowe... JS Swietny lekarz (1) jeszce nie spotkałam takiego pediatry,dokladny,cierpliwy ma duza wiedze... Monika
jeszcze w AMG (1) POlecam Panią doktor która opiekowała sie moją córka na oddziale hematologii... roland świetny lekarz (1) Chciałabym podziękować za pośrednictwem portalu Pani Doktor za pomoc. Mój... Ania Daj na Boże samych takich lekarzy (1) Cudowna, cierpliwa, rzeczowa, profesjonalna. Nareszcie lekarz który... Asmi Lekarz jak marzenie (1) Dr Bałanda to "zrealizowane marzenie" każdego rodzica. Cechy: profesjonalizm,... Mama warta polecenia (1) korzystamy z usług Pani doktor od 4 lat odkąd uratowała nasze dziecko w... Marek Drewiecki Polecam (2) Bardzo serdeczna kobieta, niesamowicie ciepłe podejście do noworodków. Leki... Dee SUPER LEKARZ (1) Jest najleprzym lekarzem jakiego znałam mozna zawsze na niego liczyć... Aga Najlepszy lekarz! (1) Mam rocznego synka i bardzo mi zależało na najlepszym pediatrze, poleciła mi... misia-pisia Polecam! (1) Rewelacyjna lekarka! Naprawdę! Sympatyczna, rzeczowa, konkretna. Polecam! Wojciech, ojciec Patrycji Sylwia - opinia (1) Bardzo ciepła lekarka, rewelacyjne podejście do dzieci. O wszystko można... Sylwia szczerze polecam:) (1) Pani Doktor to Wybitny Fachowiec, zarówno jako pediatra, jak i endokrynolog,... M. wkurzjąca, odhumanizowana rejestracja (1) Niestety, pomimo podjęcia prób rejestracji (marzec, kwiecień, maj 2010 r.),... Anita Zielińska Polecam pana doktora (1) Doktor turski jest chyba najwspanialszym lekarzem jakiego znam! Jedyny... Justyna miło, ciepło i profesjonalnie (1) bardzo miła Pani doktor, bardzo solidnie przebadała mi dzieci, cenę 50zł... Krzysztof polecam (1) kazde dziecko jest tym jedynym najwazniejszym..delikatnosc i zainteresowanie. Agata LEKARZ GODNY POLECENIA (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani dokror bardzo rzeczowa i miła. Wszystko... Bartosz Wspaniały lekarz! (1) Pan dr to wspaniały lekarz. Leczę już trójkę dzieci i nigdy się nie... Mama