bardzo dobry specjalista (1) wszystkim którzy nie chca wychowac swoich dzieci wyłącznie na antybiotykach... Tomasz Beata JS - opinia (2) Bardzo miła Pani doktor, rewelacyjne podejście do małego pacjenta.... Beata JS Polecam (1) Lekarz z profesjonalnym podejściem, bardzo życzliwa, z poczuciem humoru.... Heya
Beata Goździewska - opinia (1) polecam Pania doktor ja i moi znajomi ,którzy od lat korzystamy z... Beata Goździewska magdalena - opinia (1) rewelacja! świetna kobieta. super podejście do dziecka i rodziców. dokładne... magdalena REWELACYJNY LEKARZ !!! (1) Miłe podejście i zrozumienie zarówno pacjenta jak i rodzica... Magda nie znam lepszego specjalistyjak on (1) nie znam lepszego specjalistyjak on Renata Sokołowska Bardzo dobry pediatra (1) Mój 2-miesięczny syn bez przerwy płakał. Wszyscy zrzucali to na kolki. Pan... Anita Kozieł pani doktor (1) przesympatyczna osoba z ogromną wiedzą;z wizyty bylismy bardzo... Lucyna Kasia - opinia (1) To najlepszy pediatra jakiego znam!!! Profesjonalizm i ciepłe podejście do... Kasia polecam (1) rewelacja! zgadzam się w 100000 % z poprzednimi opiniami. iza SZCZERZE POLECAMY (1) Uważamy dr Folwarskiego za wybitnego specjalistę. Jest lekarzem który poradzi... Natalia, Marek i Jaś Rewelacja (1) Pani Doktor uratowała mojemu dziecku życie, przyjęła nas w nocy, miał 40... Ula lekarz z powołania (1) Pani doktor prowadzi moją trójkę dzieci od 11lat i jedno co mogę powiedzieć... osowek polecam (1) polcam panią doktor z czystym sumieniem, doskonały fachowiec, przy tym ciepła... roksana gizela - opinia (1) Super lekarz, diagnozy zawsze trafione, antybiotyk w ostateczności. Lekarz z... gizela marta - opinia (1) Super podejście do pacjenta, bardzo profesjonalnie. Obejrzał małą od stóp do... marta karolla111 - opinia (1) bardzo miły lekarz, serdeczny,uprzejmy, naprawdę godny zaufania, leczyłam... karolla111 Polecam (1) Ja i Kubus jestesmy bardzo zadowoleni Krystyna B Świetny lekarz, super podejście (1) Mojego synka dr Folwarski prowadzi od urodzenia, porównując do metod leczenia... Monik