Nareszcie jestem zadowolona (2) To pierwszy lekarz, któremu nie muszę mówić, co dolega mnie, albo córce. Ba... Joanna polecam (1) wspaniały człowiek.osoba,do której mam pełne zaufanie.jeśli mamy jakieś... paulina g. POLECAM (1) byliśmy bardzo zadowoleni.Pani dr.to miła i ciepła kobieta.podeszła do... paulina g.
polecam (1) jestem bardzo zadowolona, doradzi, podpowie. Ceny przystępne zarówno za... mama Krzysia Takich lekarzy poprostu już nie ma (1) Polecam każdemu. Pełen profesjonalizm. Moja córeczka uwielbia Panią Doktor.... Mama super:) (1) Bardzo przyjemny pan doktor. Ceny jak z Pikutkowa Dolnego a nie Gdanska.... mama Kuby mala_mi25 - opinia (1) Wprawdzie nie przekonał naszego synka, że lekarza nie trzeba się bać ale... mala_mi25 b.dobry lekarz (1) nasz lekarz pediatra i rodziny od lat super, miły człowiek o wysokiej... ania r. Polecam! (1) Wspanialy lekarz, ktory potrafi leczyc bez antybiotykow (i to bardzo szybko i... Jola Gdyby wszyscy TACY byli ... :) (1) Bez zbędnych komentarzy. Polecam wszystkim rodzicom. To lekarz i człowiek o... Justyna S. Starogard Gdański super lekarz (1) super lekarz ania świetny pediatra (1) Zgadzam się z innymi opiniami, że Pani Doktor jest dobrym, rzeczowym... tata zawiodłam się! (1) Zawiodłam się na p.doktorze Folwarskim....skorzystalismy z usługi po raz... elwma specjalista (1) Bardzo dobyry specjalista. Super podjeście do maluszka (i do rodziców :) ).... Beata Bernaś Gorąco polecam (1) Przesympatyczny lekarz mający rewelacyjne podejście do dzieci ! Anna Wentland swietny fachowiec (1) nic dodac nic ujac:-)oby takich lekarzy wiecej daga Witam (1) Pan Krzysiu jest wspaniałym lekarzem. Potrafi podejść do każdego pacjenta z... Pacjentka :) wspaniały lekarz (1) Zawsze uważny,dokładnie bada pacjenta,doskonale dobiera terapię... Stańko Gorąco polecam!!! (1) Ja oddałam już trójkę dzieci pod opiekę pana Folwarskiego. Rewelacja.... A znakomity specjalista (1) specjalista w każdym calu,super podejscie do dziecka,nie eksperymentuje z... mama 3 latki