Witam (1) Ci lekaze sa wspaniali:) Maja wspaniałes podejscie do dzieci....Potrafia... Aleksandra No w końcu (1) No w końcu trafiłem na lekarza, ktory zaczął bezstresowo leczyć moje dzieci.... Leon Zadenko Rewelacja (1) Polecam wszystkim. Lekarz z zamiłowania i powołania, zawsze pomocny z trafną... Asia M.
Rewelacja super (1) Najcudowniejszy lekarz jakiego spotkałam, rzeczowa, ogromna wiedza,... maja GORĄCO POLECAM (1) 100% zadowolenia,trafna diagnoza ,dzięki Pani doktor moja córeczka została... Sylwia LEKARZ Z POWOŁANIEM (1) Korzystam z usług już 6 lat i jestem bardzo zadowolona główna zaleta to... Katarzyna anna Juniewicz - opinia (1) Mój synek jest pod opieką dr.Banacha od 7 lat.Mogę z całą pewnością... anna Juniewicz każdemu życzę takiego lekarza!!!! (1) Była to nasza druga wizyta (wcześniejsza-gdy córka miała 2 m-ce). Obie wizyty... Rafał Lamert Zadowolona (1) Korzystam z usług lekarskich Dr.Wandy Kabaty w gabinecie przy ul.Mickiewicza... maryla Opinis (1) O każdej porze można zadzwonić jeśli coś dzieje z dzieckiem. Dominika mama dwuletniego Mikoła LEKARZ Z POWOŁANIA (1) Pragnę gorąco podziękować Pani Doktor , chyba za to jaka jest. Dobry... Aleksandra Baran Bardzo dobry specjalista (1) Jak do tej pory najlepszy pediatra z jakim sie spotkalam,Pani doktor z sercem... Malwina mieszane uczucia (2) Z jednej strony widac fachowość, pani doktor prezyzyjnie opowiedziała nam co... mama Tymka gorąco polecam !!! (1) Pani doktor jest świetnym fachowcem i wspaniałą osobą- to lekarz-ANIOŁ :)... Karina Gorąco polecam (1) Świetny fachowiec, z odpowiednim podejściem do dzieci, rzetelna i dokładna.... M. Kuźniar Dobry i sprawdzony lekarz (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta (oraz rodzica - potrafi wytłumaczyć),... Anna Ja (1) Jest dobrym specjalistą. moje dziecko leczy od jego urodzenia i żadne syptomy... Ja Lekarz z powolania (1) Wspaniała wiedza lekarska ,życzliwosc do małych pacientów oraz dobry człowiek inka mama marcelka - opinia (1) Szybkie i skuteczne leczenie, porady i przede wszystkim profesjonalizm w... mama marcelka Jestem jak rozdarta sosna :) (1) Z jednej strony chciałabym polecić dr Grażynę jako znakomitego lekarza ze... Ewa